הפועל ירושלים הודיעה היום (חמישי) על שני שחקנים שממשיכים במועדון. הבלם תמיר חיימוביץ' חתם על חוזה חדש לשנתיים נוספות, בעוד הקבוצה מהבירה מימשה את האופציה על השוער בן גורדין, שימשיך לעונה נוספת בהשאלה מהפועל באר שבע.
האופציה על חיימוביץ' מומשה לאחר עונת בכורה מוצלחת בקבוצה. גורדין, שרשם בעונה החולפת שלוש הופעות בלבד במדי הקבוצה, שתיים בגביע המדינה ואחת בהפסד לעירוני טבריה בפלייאוף התחתון לאחר שהפועל ירושלים כבר הבטיחה את הישארותה בליגה, ימשיך לעונה נוספת.
הפועל ירושלים ממשיכה בהכנות לעונה הבאה תחת ליאור זדה, שסייע לקבוצה לשרוד בליגת העל וזכה לחוזה לעונה נוספת.
הקבוצה כבר נפרדה הקיץ משחקנים משמעותיים כמו גיא בדש, מתן חוזז והראל שלום, וכן ממספר שחקנים זרים. גם הקשר ג'ון אוטומאו צפוי להימכר במהלך הקיץ.
מה דעתך על הכתבה?