אחרי ההפסד להפועל תל אביב בפנדלים ברבע גמר גביע הטוטו, בית"ר ירושלים כבר עם הפנים לעבר המשחק מול א.א.ק לרנקה בסיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג, אליו תמריא מחר (שלישי).
אלמוג כהן יקבל בחזרה ל-11 את בריאן קרבאלי. לוקה גדראני עדיין מחלים מהכאבים בעצם השוקית, וההחלטה הסופית לגביו תתקבל לאחר האימון המסכם ברביעי, כולל האפשרות שיקבל זריקה. אם לא יוכל לפתוח, גיל כהן או ליאל דרעי ישחקו.
בבית"ר מעריכים מאוד מקצועית את הקפריסאים, ומדברים עם השחקנים על כך שיצטרכו להתעלות אם ברצונם לעלות שלב, עם דגשים על האינטנסיביות של היריבה.
עדי יונה ותומר יוספי הפצועים ייעדרו, בעוד עומר אצילי עשוי להתחיל על הספסל. בנוגע לזר שמיני, לצמד המשחקים עם לרנקה תהיה השפעה על ההחלטה, אך ללא קשר, בבית"ר לא לחוצים היות והחלון מסתיים ב-16 לספטמבר.
מה דעתך על הכתבה?