לפני המשחק מול לרנקה: אוהדי בית"ר ירושלים הותקפו בקפריסין

play
אוהדי בית"ר ירושלים בלרנקה | צילום מסך
צפו: הפועל תל אביב ניצחה בפנדלים את בית"ר ירושלים אחרי 2:2 בסיום 04:38

אירועי אלימות חמורים לפני המשחק במוקדמות הקונפרנס ליג. עדי ראייה סיפרו: "זרקו עליהם סלעים מההר, עשרות אוהדי לרנקה פוצצו אותם במכות"

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

אירועי אלימות חמורים התרחשו בלרנקה לפני משחקה של בית"ר ירושלים הערב (חמישי, 19:30, ספורט1) נגד א.א.ק הקפריסאית במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג. לפי עדויות, מספר אוהדי בית"ר הותקפו באלימות קשה על ידי אוהדים מקומיים.

אחד האוהדים סיפר: "הלכו כמה אוהדי בית"ר, לבד, והם נכנסו ישר למארב של אוהדי לרנקה. התחילו לזרוק עליהם סלעים מההר, באו 60-70 אוהדי לרנקה ופוצצו אותם במכות".

אוהדי בית"ר ירושלים | קובי אליהו

אוהד אחר הוסיף: "הילדים משכו את כולם. יש אנשים שמדממים בפנים. רוב אוהדי לה פמיליה כבר היו בפנים עם העידוד. אלה שנפגעו היו ילדים".

בקפריסין דווח כי המשטרה התערבה ב"כמה תקריות אלימות", בעקבותיהם נעצר ישראלי אחד ושישה קפריסאים. כמו כן היו שני פצועים שלא נזקקו לטיפול נמרץ רפואי.

עוד באותו נושא: א.א.ק לרנקה, בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי