"מכבי חיפה החתימה את השחקן השני הכי טוב בעמדה שלו בכדורגל הישראלי"

play
ליאור רפאלוב | שלומי גבאי
צפו: קרית שמונה חגגה מול מכבי חיפה עם שלישייה אדירה כבר במחצית הראשונה 02:43

לטענת אקס הירוקים, במועדון עשו מהלך נכון כשצירפו אותו: "שמו עליו את הכסף והלכו עליו חזק מאוד. הוא יכול להיות הסמל של הקבוצה"

(גודל טקסט)

עומרי גלזר צפוי להיעדר בתקופה הקרובה מהמגרשים בעקבות הפציעה שספג בהפסד 3:0 של מכבי חיפה לעירוני קריית שמונה בגביע הטוטו. כזכור, תחילה עלה חשש כי השוער סובל מפגיעה חמורה, אך לאחר בדיקות התברר כי מדובר במתיחה קלה בלבד ברצועת הברך.

גלזר ימשיך כעת בטיפולים במועדון, כאשר ההערכה היא כי ייעדר בין שלושה שבועות לחודש. בעקבות זאת, הוא נמצא בספק למשחק פתיחת העונה בליגת העל, שבו תארח מכבי חיפה את הפועל רמת גן בסמי עופר.

בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום, שוער העבר רון שושן, שגדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה, התייחס לצירופו של גלזר מהכוכב האדום בלגרד והבהיר כי לדעתו הירוקים ביצעו מהלך נכון.

עומרי גלזר, מכבי חיפה | דני מרון

שושן פתח והבהיר לגבי היכולות של גלזר: "אני חושב שהוא שוער ישראלי טופ 2 מובהק. אחרי דניאל פרץ, הוא השוער הישראלי הכי טוב. יש לו גם היסטוריה במכבי חיפה שהייתה פחות טובה, וזו כאילו סגירת מעגל – הוא יכול להיות סמל במכבי חיפה עכשיו כמה שנים. אני מאוד מקווה שהוא יצליח, אני מחזיק ממנו".

כשנשאל האם לדעתו גלזר הוא שוער שיכול להוביל קבוצה לאליפות, השיב: "כן, אני חושב שהוא יכול להיות שוער לקבוצה אלופה. הוא לא יהיה נקודה שחורה באליפות, הוא בהחלט שוער לאליפות. הוא השוער הכי טוב שמכבי חיפה הייתה יכולה להביא – השוער הישראלי הכי בכיר שאפשר היה להביא.

"שמו עליו גם את הכסף, הלכו עליו חזק. הגיע לו, הוא עשה שנים טובות ושיחק גם בנבחרת ישראל. לא היה לך מישהו אחר. אסף צור עשה עונה אחת גדולה וניב אליאסי לפני שנתיים עשה עונה גדולה. אני חושב שעומרי גלזר הוא עדיין השוער הישראלי הכי טוב, חוץ מדניאל פרץ. צור מדהים, אבל הוא צריך עדיין להוכיח את עצמו".

עוד באותו נושא: מכבי חיפה, עומרי גלזר, רון שושן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי