הפועל תל אביב בדרך לשבור שיא: הרכש היקר בתולדות המועדון מתקרב

play
דגלאס אווסו שחקן הכוכב האדום בלגרד | GettyImages, Srdjan Stevanovic
צפו: צור הדף פנדל, בואטנג כיכב, הפועל תל אביב בשלב הבא אחרי 2:2 יוקרתי 03:43

האדומים קרובים לצרף את דגלאס אווסו, שחקן הכנף הגנאי בן ה-20 שנרכש על ידי הכוכב האדום ב-2.2 מיליון יורו. גיא פרימור נמצא בחו"ל במטרה להשלים את הפרטים האחרונים בעסקה שצפויה לעבור את רף 2 מיליון היורו

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

הפועל תל אביב עשויה לרשום ציון דרך נוסף במערכת היחסים שלה עם הכוכב האדום בלגרד, לאחר המכירה של לויזוס לויזו לסרבים. האדומים מנהלים מגעים מתקדמים לצירופו של דגלאס אווסו, שחקן הכנף הגנאי, בעסקה שעשויה לחצות את רף 2 מיליון היורו ולהפוך לרכישה היקרה בתולדות המועדון. גיא פרימור שוהה בחו"ל בניסיון להשלים את המגעים, אך בשלב זה עדיין לא הושג סיכום סופי בין הצדדים.

הגנאי בין ה-20 נרכש על ידי אלופת סרביה בינואר האחרון ב-2.2 מיליון יורו והיה הקיץ על סף מעבר לוויקטוריה פלזן הצ'כית תמורת 3.3 מיליון יורו, אך נכשל בבדיקות הרפואיות. האדומים מודעים לנושא ויבצעו בדיקות רפואיות מקיפות, אם אכן יושג סיכום.

נזכיר כי בקיץ הקודם רכשה הפועל תל אביב את דניאל דאפה ממכבי נתניה תמורת 1.8 מיליון יורו, פלוס בונוסים המגיעים ל-2 מיליון, כך שיש אפשרות לשיא מועדון חדש.

דגלאס אווסו שחקן הכוכב האדום בלגרד | GettyImages, Srdjan Stevanovic

אווסו לא נכלל בסגל של הכוכב האדום למשחקים במוקדמות ליגת האלופות מול הפועל באר שבע וטרם שיחק העונה, כך שאם יחתום בקרוב יוכל להירשם לפלייאוף של הקונפרנס ליג, אם וכאשר הפועל תל אביב תעפיל אליו.

אווסו החל את הקריירה של בקבוצת אסקם FC במולדתו וממנה עבר לרדניק סורדוליצה הסרבית בקיץ 2024. בעונתו הראשונה באירופה כבש שני שערים ב-32 משחקי ליגה, אבל את השנייה פתח בסערה עם שבעה שערים ב-20 משחקים ולכן נרכש על ידי הכוכב האדום, לה תרם שני שערים ב-12 משחקי ליגה. בסרביה התלהבו מהמהירות שלו וב"טלגרף" נכתב: "שחקן מהיר ונפיץ במיוחד… בתנועה שלו הוא מהווה איום משמעותי על הגנות היריבה… ובמקביל מציג רמה טכנית גבוהה, שמשתלבת היטב עם המהירות שלו".

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי