אחרי שהבטיחה לעצמה חורף חם, הפועל באר שבע מקווה הערב (שלישי) להפתיע את הכוכב האדום בלגרד במשחק ה"ביתי" בסומבטהיי, הונגריה, במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות. הסרבים כמובן פייבוריטים, אבל כבר הודחו על ידי אלופה ישראלית לפני ארבע שנים והפועל באר שבע תשמח ללכת בדרכה של מכבי חיפה.
הקבוצה של רן קוז'וך צריכה להסתגל לחיים ללא קינגס קאנגווה שנמכר לפנאתינייקוס, כשאת מקומו בהרכב תפס אליאל פרץ. המצטרף הטרי פדרו אמאדור ממתין על הספסל ורואה את מתן בלטקסה בעמדת המגן השמאלי, כשבמרכז ההגנה איתי רוטמן קיבל את האשראי לצד מיגל ויטור אחרי שהרשים כמחליף מול ויקינגור בשבוע שעבר. ג'בון איסט וזאהי אחמד המשיכו בכנפיים, ובחוד איגור זלאטנוביץ'.
דיאן סטנקוביץ', שפוטר אז מהכוכב האדום בעקבות ההפסד למכבי חיפה, הספיק לחזור אל הקווים והביא את מוחמד אבו פאני שהדיח אותו. לויזוס לויזו, הרכש הנוצץ מהפועל תל אביב, איבד את המקום בהרכב לטובת עוסמאן בוקארי וממתין על הספסל לצד החלוץ הוותיק מרקו ארנאוטוביץ', בעוד דריק לוקאסן, אקס מכבי תל אביב, עורך בכורה במרכז ההגנה.
נזכיר כי אם הפועל באר שבע תפתיע את הכוכב האדום, בשלב הפלייאוף של מוקדמות ליגת האלופות היא תפגוש את המנצחת בין אורהוס הדנית לסבאח האזרית. אם תודח, היא תשחק בפלייאוף של הליגה האירופית מול ויקטוריה פלזן הצ'כית.
מהלך המשחק
דקה 6 – התקפה קבוצתית יפה הסתיימה בבעיטה של איבניץ' לידיו של מרציאנו.
דקה 25 – בוקארי מצא את איבניץ', שהסתובב ובעט חלש ליד הקורה.
הרכבים
הפועל באר שבע: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, מיגל ויטור, איתי רוטמן, מתן בלטקסה, ניב יהושע, לוקאס ונטורה, אליאל פרץ, ג'בון איסט, זאהי אחמד, איגור זלאטנוביץ'.
הכוכב האדום בלגרד: מתאוס, סאול יונג-וו, דריק לוקאסן, סטרחיניה אראקוביץ', נאיר טיקניזיאן, ראדה קרוניץ', מוחמד אבו פאני, ואסילייה קוסטוב, עוסמאן בוקארי, מירקו איבניץ', ברונו דוארטה.
מה דעתך על הכתבה?