במסיבת העיתונאים שנערכה הבוקר (שבת), מכבי תל אביב אישרה כי היא עדיין פועלת לצירוף שחקנים לסגל, ובין השמות שנבחנים נמצא ניקולה מאראש. הבלם הסרבי בן ה-30 שוחרר לפני ימים אחדים מאלאבס, למרות שהיה חתום במועדון הספרדי עד 2027. באלאבס הסבירו כי הפרידה התקבלה לאחר בחינה פנימית של תפוקתו המקצועית לאורך התקופה שלו בקבוצה.
למאראש (1.89 מטר) רזומה עשיר: החל מ-2019/20 הוא משחק בספרד ועבר באלמריה, ראיו וייקאנו, אלאבס, לבאנטה, ספורטינג חיחון ומיראנדס, בה שיחק כמושאל אשתקד ורשם 7 הופעות בליגת המשנה בספרד. בנוסף, רשם בעבר שתי הופעות בנבחרת סרביה הבוגרת (2016, 2017). שווי השוק שלו ב"טרנספרמרקט" עומד על 600 אלף יורו אך אם יגיע, כאמור, זה יהיה בהעברה חופשית.
בספרד נטען כי אלאבס בחנה לאחרונה את הירידה ביכולתו של מאראש ואף "זיהתה כי הבלם משקיע פחות ופחות באימונים". המועדון אף הודיע בהודעה הרשמית לתקשורת על שחרורו של מאראש כי "כדי להכין את הדוח הזה, נבחנו פרמטרים אובייקטיביים שונים הקשורים לפעילות הספורטיבית שלו, בהתבסס על פלטפורמות בעלות מוניטין ועל נתונים הנוגעים לעומסי העבודה ולהתנהגות של השחקן באימונים.
"במהלך ההליך, לניקולה מאראש הייתה אפשרות לספק הסבר ולהגן על טענותיו. לאחר שההליך שנקבע הושלם, אלאבס הודיעה לשחקן על סיום חוזהו".
מאראש הצטרף לאלאבס בעבר כמושאל כשזו היתה בליגת המשנה, וכשעלתה ליגה הופעל באופן אוטומטי סעיף הרכישה שלו (1.5 מיליון יורו) מאלמריה – אך לא הצליח להתברג בהרכב באופן קבוע.
מה דעתך על הכתבה?