קני מילר: "לא אגיד אם זה היה משחקו האחרון של אבו פרחי". מה לגבי רכש?

play
קני מילר | ברני ארדוב
צפו: מכבי ת"א הביסה 2:5 את הפועל י-ם, שלושער לפרץ, אבו פרחי נכנס לשער 05:02

מאמן מכבי תל אביב אחרי ה-2:5 מול הפועל ירושלים: "היו רגעים יפים של כדורגל במחצית השנייה. יגיע רכש, תהיו סבלניים". על לוגאנו: "משחק שונה לגמרי". דור פרץ אחרי השלושער הראשון בקריירה: "תחושה נהדרת"

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

בין צמד המשחקים מול לוגאנו בפלייאוף הקונפרנס ליג, מכבי תל אביב ביצעה הערב (ראשון) נחיתת ביניים באצטדיון החדש ברחובות והביסה שם 2:5 את הפועל ירושלים במחזור הפתיחה של ליגת העל. הצהובים האריכו את הרצף ל-11 ניצחונות בכל המסגרות (שישה מהם הסתיימו בתוצאה 1:2) ולא הפסידו לירושלמים כאורחים מאז ה-3:2 באוקטובר 1998. הם גם מקפידים לפתוח עונה עם ניצחון מאז ההפסד 3:1 בסכנין לפני חמש שנים, ובדרך כלל מביסים.

ויטלי דמשקאן הימם אחרי 37 שניות, אבל רוי רביבו השווה ודור פרץ חגג שלושער ראשון בקריירה. בתווך גם סייד אבו פרחי המחליף מצא את הרשת, והוא סיים את המשחק כשוער בעקבות הרחקתו של אופק מליקה, שיחסר במשחק הביתי נגד מכבי חיפה ביום שני הבא.

קני מילר מאמן מכבי תל אביב
קני מילר | ברני ארדוב

קני מילר, מאמן מכבי תל אביב: "ספגנו שער מוקדם והגבנו מצוין. השתלטנו על המשחק ובמחצית השנייה היו רגעים יפים של כדורגל. התחלה טובה מאוד, זה היה משחק קשה. אני מודה לאוהדים, תצוגה לא נורמלית שלהם. הם מעניקים לו תמיכה פנטסטית. הרכש? תהיו סבלניים, הוא יגיע".

לקראת לוגאנו: "יהיה משחק שונה לגמרי, זה חלק מהאתגר. נתכונן אחרת, אנחנו רוצים להיות חלק מהכדורגל האירופי".

על דור פרץ: "לי היו 6-7 שלושערים בקריירה שלי. דור היה נהדר בעונה הקודמת והתחיל את זו עם שלושער. הוא תמיד שם, יש לו תנועה נהדרת וחוש להיות במקום הנכון, והאספקה הייתה מצוינת. אני שמח עבורו, אבל שמח עוד יותר עבור הקבוצה".

על סייד אבו פרחי: "מגיע לו קרדיט, הוא כבש שער והגיע בגישה נהדרת. אני לא האיש שיגיד אם זה המשחק האחרון שלו".

לגבי הליו וארלה, שנפגע במהלך בו בישל לדור פרץ, אמר מילר במסיבת העיתונאים: "הוא יהיה בסדר, הוא יעמוד לרשותנו במשחק הקרוב בחמישי".

דור פרץ | ברני ארדוב

איש המשחק דור פרץ: "שלושער ראשון בקריירה, התחושה נהדרת. לעשות את זה פה, אחרי העונה שעברה שהייתה מיוחדת עבורי. נצטרך לעבוד על ההגנה הרבה יותר חזק, כדי שלא נצטרך לפגר ולרדוף אחרי המשחק. ידענו לחזור מהר מאוד, למרות מחצית ראשונה מעט עייפה. במחצית השנייה היינו יותר רעבים ואגרסיביים. קני מילר היה חלוץ גדול והוא מכוון אותי. אני גם עוזר להגנה וצריך להמשיך ככה. ההפסד לצסק"א סופיה היה בומבסטי, בגלל זה התחושות הקשות. אנחנו יודעים למה אנחנו מסוגלים. נצטרך להיות במיטבנו ולשחק משחק חכם מול לוגאנו".

על אבו פרחי: "אנחנו שומעים כמוכם שיש הצעות, נקווה בשבילו לטוב ביותר. עבורנו הוא שחקן נהדר אם יישאר, אבל ההתפתחות שלו חשובה למועדון ולכולם".

ליאור זדה מאמן הפועל ירושלים
ליאור זדה | ברני ארדוב

ליאור זדה, מאמן הפועל ירושלים: "התחלנו טוב מאוד ואז מכבי תל אביב השתלטה על המשחק וכבשה בדקות קריטיות. עלינו למחצית השנייה לא רע בכלל, הרגשתי את הקבוצה שלי טוב ואז ספגנו במתפרצת. משם, אלה דקות שאני חייב ללמוד ולנתח אותן. הרגשתי שאני מאבד את המשחק ואלה דקות שהדליקו הרבה נורות אדומות. מכבי באה מאוד חדה, חשבנו שהם יהיו עייפים. היינו צריכים להיות שקולים יותר. ידענו שהם במומנטום טוב בהתקפה ולא הגבנו מספיק טוב".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי