לירן חזן ממשיך למשוך תשומת לב, וב"מעל הליגה" מבית ספורט1 התייחסו גיל קנל ואופיר סער לעתידו של הקשר הצעיר, שכבש את שער הניצחון של מכבי פתח תקוה ב-1:2 על בני סכנין.
צפו ב"מעל הליגה"
קנל החמיא: "יש לזיו אריה את לירן חזן, שזה יהלום. אם תשאל אותי מלבד גבי קניקובסקי איזה קשר ישראלי אני מביא למכבי תל אביב לצד דור פרץ – לירן חזן. ראית בשער שלו את כל האיכויות שלו, היכולת לקבל כדור בחצי תפנית, להסתובב, הבעיטה, הטכניקה. זה מסוג השחקנים שאם אני מכבי תל אביב אני הולך עליו בכל הכוח. המקום של השחקן הזה בגדולות".
סער, מנגד, הסביר מדוע עסקה בישראל נראית כרגע רחוקה: "ניב יהושע נמכר ב-5 מיליון שקל בשביל חצי כרטיס, על לירן חזן זה 15 מיליון שקל. אבי לוזון בונה על להוציא אותו ל-MLS, הוא צעיר, יש שוק לשחקנים כאלה שם. הוא ירצה לקבל 3.5 או 4 מיליון יורו ולא 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס".
סער הוסיף: "אבי לוזון הוא האוהד מספר 1 של מכבי פתח תקוה. תן לו לעשות עונה טובה וזה שווה לו יותר מהכול. לירן חזן צעיר, הוא יוכל למכור אותו בסוף העונה. הוא לא ימכור אותו השנה לאף קבוצה בארץ. אם יהיה MLS, סכומי עתק, הוא ימכור".
מה דעתך על הכתבה?