אחרי הניצחון 1:4 בטרנר על הפועל באר שבע ופתיחת העונה המושלמת של מכבי תל אביב בליגת העל, בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית "הפודיום" התייחסו ליכולות האימון של קני מילר.
יואב גביזון טען כי מילר הצליח לחולל שינוי אמיתי במכבי תל אביב, והדגיש את אופיו הווינרי ואת היכולת שלו לסחוף את השחקנים: "בסוף, עם שינויים נקודתיים, בא מאמן ועושה פה שינוי אמיתי. הוא אגדת ריינג'רס אמיתית, לדעתי הוא ווינר בנפש שלו. אני לא יודע כמה הוא מאמן מבריק. אני חושב שהוא ווינר בנשמה והוא סוחף אותך, ומכבי גם ככה זו קבוצה של ווינרים".
ענר שכטר הצטרף למחמאות, אך הדגיש כי מעבר לאופי ולמוטיבציה, למילר יש גם טביעת יד מקצועית כמאמן: "יש לו טביעת יד של מאמן. הוא הביא איתו גם צוות טוב. אחלה מאמן. אני הייתי עם מאמנים הכי ווינרים בעולם, אם אין לך את טביעת האצבע של מאמן בליגת העל ברמה כזו גבוהה, זה לא משנה כמה ווינר תהיה.
"היה איתי ניר קלינגר, הווינר הכי גדול שיכול להיות. אתה עולה למשחק כשניר מדבר, בא לך לנשוך לאנשים את הקרסול, ברמה כזו, מוטיבטור הכי גדול שהיה. אבל לפעמים בכדורגל היה לו יותר קשה מבחינה טקטית ולעמוד מול קבוצה, ועם השנים זה כבר הלך ודעך, ומוטיבציה זה לא מספיק. אז אני אומר, כמה ווינר שמילר לא יהיה, יש לך פה גם מאמן כדורגל ברמה גבוהה".
בהמשך, ליאור ברקוביץ' התייחס גם הוא להשוואה לקלינגר וליכולתו של מילר עד כה: "קלינגר לא פוגע כבר איזה שמונה שנים, לא? מאז הפועל חיפה. לגבי מילר, עבודה שקטה וטובה".
גביזון טען: "קלינגר סיים".
לאחר מכן, שכטר התייחס שוב לקלינגר ולתקופה שבה אימן אותו, תוך שהוא מדגיש את יכולותיו כמוטיבטור: "קלינגר היה לו קשה בשנים האחרונות, הוא אימן אותי. מבחינת מוטיבטור, המאמן הכי טוב שהיה לי, והיו לי הרבה, מטל בנין לחיים סילבס, ואפשר להמשיך".
מה דעתך על הכתבה?