ששת השחקנים שלא המריאו עם הפועל באר שבע למשחק נגד דינמו זאגרב

play
חמודי כנעאן ושחקני הפועל באר שבע חוגגים עם אבו רומי | אודי ציטיאט
תקציר: הפועל פתח תקווה – הפועל באר שבע 2:0 02:06

האלופה תארח את הקרואטים בבוקרשט ברביעי (22:00, ספורט1) ותעשה זאת ללא אליאל פרץ ודיופ המורחקים ולוקאס ונטורה ואיתי רוטמן הפצועים. השחקנים במצב רוח טוב: "יובנטוס איתנו באותו מפעל, על מה אנחנו צריכים להתלונן?"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

ללא שישה משחקניה, הפועל באר שבע המריאה אחר הצהריים לרומניה לקראת המשחק מול דינמו זאגרב ביום רביעי (22:00, ספורט1) במסגרת המחזור הראשון של הליגה האירופית. מי שנשארו בארץ הם המורחקים אליאל פרץ וג'יבריל דיופ, הפצועים לוקאס ונטורה ואיתי רוטמן וצמד השחקנים שלא זכה להירשם לליגה האירופית: יוני סטויאנוב ורועי לוי.

הקבוצה הגיעה בשעות הצהריים המוקדמות לשדה התעופה במצב רוח טוב אחרי הניצחון אמש על הפועל פתח תקוה (0:2). "רוצים לפתוח ברגל ימין את המסע שלנו בליגה האירופית", אמר אחד השחקנים בנתב"ג לפני ההמראה. "חזרנו לא מזמן מבאקו במצב רוח רע מאוד והנה עכשיו ממריאים במצב רוח הרבה יותר טוב. לא התנתקנו לגמרי מהמועקה שאחרי ההדחה מול סבאח, אבל צריך להעריך ולכבד את המפעל שבו אנחנו הולכים לשחק מול יריבות שיש להן מסורת אירופית הרבה יותר עשירה. אם יובנטוס משחקת איתנו בליגה האירופית, על מה אנחנו צריכים להתלונן?".

שחקן הפועל באר שבע אליאל פרץ
פריד הזהיר אותו, ולא הותיר לו ברירה. פרץ | אודי ציטיאט

אחרי המשחק הראשון בליגה האירופית, הפועל באר שבע תשוב ארצה ותארח בשבת (20:15, ספורט4) את עירוני קרית שמונה במחזור החמישי בליגת העל.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי