"אוי ואבוי אם לא": בן דודו של חמודי כנעאן חשף איך הגיב לפרסומים על טרייד

play
הרגיעו את המערכת. כנעאן ושחקני האלוםה חוגגים | אודי ציטיאט
תקציר: הפועל פתח תקווה – הפועל באר שבע 2:0 02:06

אסלאם כנעאן התייחס ב-103FM לתקופה שבה נשקלה אפשרות להעביר את בן דודו מהפועל באר שבע: "כל שחקן שהוא ווינר ומקצוען, ברור שזה יעשה לו ממש רע". אחרי השער והבישול מול הפועל פתח תקוה הוסיף: "זו התשובה הכי טובה לכל מי שחשב אחרת"

(גודל טקסט)

אחרי שחמודי כנעאן כבש ובישל ב-0:2 של הפועל באר שבע על הפועל פתח תקוה אמש (ראשון), בן דודו אסלאם כנעאן עלה לשידור ב-103FM והתייחס למעמדו של הקשר, לתקופה המורכבת שעבר ולקרדיט שהוא מקבל מרן קוז'וך.

"שחקן ברמה של חמודי, עם האיכויות שלו, אין ספק שזה רק עניין של זמן", אמר. "הכול בסוף נמדד בכמה הוא יקבל הזדמנות להמשיך להוכיח את היכולת שלו, וזה יבוא לטובה גם להפועל באר שבע. לא מזמן הוא הוביל את מ.ס. אשדוד, ואם לא הפציעות הוא לא היה בארץ, אבל הוא בחר בהפועל באר שבע בלב שלם. היא צריכה אותו בכושר טוב ובמצב רוח טוב".

על רן קוז'וך הוסיף: "הוא מאמן טוב עם ניסיון ברמות הגבוהות. הוא יודע טוב מאוד מה יש לו בין הידיים והוא הרגיש מה התרומה שחמודי יכול לתת. אני מאמין שרן יעשה את החושבים שלו וימשיך לתת לו את הקרדיט".

אסלאם דחה את הטענה שלפיה כנעאן מתקשה לעמוד בקצב: "אני לא חושב שחמודי לא עומד בקצב, זו לא הבעיה שם. גם כשיש לשחקן בעיות במועדון מפואר כמו הפועל באר שבע, עוזרים לו".

על התקופה שבה נשקלה אפשרות להעבירו בטרייד אמר: "אוי ואבוי אם חמודי לא היה במצב רוח רע בתקופה שחשבו להעביר אותו בטרייד. כל שחקן שהוא ווינר ומקצוען, כמובן שזה יעשה לו ממש רע. אבל אחרי שקיבל את ההזדמנות והשיב במשחק טוב, אני חושב שזו התשובה הכי טובה לכל מי שחשב אחרת".

לסיום הוסיף: "חובת ההוכחה עכשיו עליו, ואני סומך עליו. חמודי בא כהבטחה להפועל באר שבע ואני בטוח שאם יקבל קרדיט וביטחון, יכולת לא חסרה לו. זה שחקן שלא רואים בכל יום, הוא צריך להיות על המגרש".

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע, חמודי כנעאן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי