בבית"ר ירושלים הסבירו את הסיטואציה החדשה של ירדן שועה: "זה טבעי"

play
כרגע הוא שחקן ספסל. ירדן שועה | דני מרון
צפו: וייסמן כבש שער בכורה בליגה, אצילי ויוספי כיכבו, 1:3 לבית"ר על פ"ת 03:44

הקפטן, ששוב עלה מהספסל, לא מרוצה ממעמדו. במועדון הבהירו שזה הגיוני שהוא מתוסכל ושהוא ישוב להרכב בהדרגה, אולי כבר נגד הפועל חיפה. שביעות רצון אחרי הניצחון על מכבי פ"ת: "עלינו אש", למרות שהקבוצה שוב הייתה חשופה הגנתית ונזקקה למיגל סילבה. וגם: נושא הרכש

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

לאחר שתי תבוסות ו-7 שערי חובה בבלומפילד בשני מחזורי הפתיחה, בית"ר ירושלים ירדה אתמול (שלישי) עם חיוך מהאיצטדיון ביפו בעקבות ניצחון שני ברציפות, 1:3 על מכבי פתח תקוה. "פעמיים קיבלנו בראש בבלומפילד", סיכם אחד השחקנים, "זה אולי לא האיצטדיון שהיינו רוצים לשחק בו היום אבל עלינו אש לנצח, גם אם זה עדיין לא מספיק טוב, זאת לא תקופה קלה, יש הרבה לחץ".

היכולת? אלמוג כהן היה מרוצה מהשיפור ביחס למשחקים קודמים, הקבוצה הייתה יותר דומיננטית, הבקיעה שלושה שערים (יותר ממה שהבקיעה ב-3 המחזורים הראשונים), שער ליגה ראשון לשון וייסמן, צמד בישולים לתומר יוספי, עדי יונה חזר, יש ממה להתעודד.

ועדיין, בית"ר חשופה בצורה לא בריאה. זה לא רק מאיבודי כדור במרכז השדה, מכיוון שאפילו מקרנות ונייחים של בית"ר היריבה הגיעה במהירות לסיטואציות מסוכנות באיזור השער של המאחרת, כשמיגל סילבה לא פעם מנע מבוכה.

שון וייסמן, חלוץ בית"ר ירושלים
הקלה גדולה. וייסמן | דני מרון
ירדן שועה, בית"ר ירושלים
לא שקט. שועה | דני מרון

בית"ר תצטרך לגרד שלוש נקודות נגד הפועל חיפה בשבת ולצאת לפגרה במטרה לעשות סדר, להכניס את אלכסיס סרנה לעניינים, לקוות לחזרה של אנטווי וירדן כהן בהקדם, וגם שהלחץ שקצת יירד מהשחקנים, יציאה לפגרה עם עוד שלוש נקודות נגד הפועל חיפה תעזור לה.

ירדן שועה לא מרוצה מהעובדה שהוא עולה מהספסל, ובצוות המקצועי הסבירו שזה טבעי ששחקן במעמדו של שועה מתוסכל שהוא לא פותח, הבהירו שהוא יחזור בהדרגה וכבר נמצא בתמונת ההרכב להפועל חיפה. רכש? נכון להבוקר אין שחקן איתו נמצאת הקבוצה במו"מ וככל הנראה שלא יצורף אף שחקן עד לסיום החלון הערב.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, ירדן שועה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי