שרן ייני חזר ב"סערה בממלכה" עם לירן שכנר מבית ספורט1 לרגע מרגש במיוחד מהקדנציה השנייה שלו במכבי תל אביב, כשסיפר כיצד גל אלברמן ויתר עבורו על סרט הקפטן מיד עם חזרתו מהולנד.
"הייתי קפטן שלוש עונות ברציפות ולקחנו בהן שלוש אליפויות, ואז עזבתי להולנד", סיפר ייני. "כשעזבתי, גל אלברמן נהיה הקפטן. גם ערן זהבי ידע שגל צריך להיות הקפטן".
ייני המשיך: "כשחזרתי מהולנד, לא דיברתי בכלל עם ג'ורדי קרויף על להיות קפטן, אני לא צריך את זה. הגעתי לאימון הראשון שלי על הדשא, ג'ורדי, שהיה אז מאמן, 'הציג' אותי לשחקנים ואז גל אמר שהוא גם רוצה להגיד כמה מילים".
בעיניים בורקות, ייני נזכר ברגע שנותר איתו עד היום: "הוא לקח את סרט הקפטן, אמר שהוא כל כך שמח שחזרתי וש'הקפטן שלו חזר'. הוא שם עליי את סרט הקפטן מול כולם ואמר 'אתה הקפטן שלנו'. זה היה הדבר הכי ג'נטלמני שיכול להיות בעולם, אני מתרגש כשאני מספר על זה".
מה דעתך על הכתבה?