בני סכנין תמתין למבחן כשירות של מארון גנטוס לפני שתקבל החלטה לגבי שיתופו במשחק מול הפועל ירושלים בשבת (18:00). הבלם סובל מכאבים בברכו בימים האחרונים, ובמועדון יעקבו אחר מצבו עד סמוך לשריקת הפתיחה.
בנוסף לגנטוס, הקבוצה תמשיך להסתדר ללא החלוץ איתמר שבירו והמגן עמית קראדי, שפצועים ונעדרו גם מהמשחקים האחרונים. בסכנין מקווים כי שבירו יצליח להשלים את תהליך השיקום שלו במהלך פגרת הנבחרות הקרובה וישוב לכשירות מלאה מיד לאחריה.
האווירה במועדון נותרת חיובית, במיוחד לאור העובדה שסכנין נמצאת בתקופה טובה ורושמת רצף של 5 משחקי ליגה ללא הפסד. השחקנים ממשיכים בהכנות כרגיל, במטרה לשמור על היציבות ולהשיג תוצאה טובה במחזור הקרוב. בצוות המקצועי מבהירים כי ימשיכו להשתמש בשחקני הסגל הרחב כדי למלא את מקומם של הפצועים.
בתוך כך, במועדון מקווים כי החלוץ הרומני דניאל פרסקיב, שהצטרף לקבוצה בקיץ, יתחיל להיכנס יותר לעניינים. בסכנין מצפים מהחלוץ לשפר את מספריו ואת תרומתו בכיבוש שערים, כדי לסייע לחלק ההתקפי להכריע משחקים ולמנף את המומנטום החיובי של הקבוצה.
מה דעתך על הכתבה?