ברחבי העולם מתחו ביקורת חריפה על כמה מהחלטות השיפוט בגמר המונדיאל בין ארגנטינה לספרד, ובמיוחד על כך שאלכסיס מקאליסטר לא ספג כרטיס בעקבות אחת הכניסות שלו. אלא שזלאטן איברהימוביץ' הציג עמדה הפוכה לחלוטין ויצא להגנתו של קשר נבחרת ארגנטינה.
"בכנות, אני כבר לא יודע איך אנשים רואים כדורגל", אמר איברהימוביץ' בשידור החי של "פוקס ספורטס". "איך אפשר לשרוק על זה לעבירה, ועוד לצפות לכרטיס? אם מסתכלים היטב, רואים שהיריב הוא זה שדורך על מקאליסטר. אז על מה בדיוק אנחנו מדברים?".
כוכב העבר השבדי החמיא לשופט על התגובה שלו במהלך: "מגיע לו קרדיט על כך שלא שלף כרטיס. זה שופט שמבין מה המשמעות של המעמד הזה. מדובר בגמר המונדיאל, לא בעוד משחק רגיל".
איברהימוביץ' הוסיף כי מבחינתו המהלך שיקף את הגישה של ארגנטינה: "מה שראיתי היה נבחרת שמפגינה רוח לחימה, גם כשהיא בשליטה במשחק".
לסיום, הוא תקף את המבקרים שסברו כי מקאליסטר היה צריך להיענש: "אם אתם חושבים שמגיע לו כרטיס, אולי אתם צופים במשחק מתוך שנאה – או שפשוט אינכם מבינים כדורגל".
מה דעתך על הכתבה?