"למה זה מותר?": שני גברים נלחמו בשלוש דוגמניות אינסטגרם ברומניה

play
MMA | OLI SCARFF
תיקתקנו, 20.2 04:30

במסגרת אירוע שאורגן על ידי חברת ההפקות "Real Xtreme Fighting", שני לוחמי MMA נכנסו לזירה יחד עם שלוש דוגמניות אינסטגרם, אחת מהן גם יוצרת תוכן ב-"OnlyFans": "זה פשוט העציב אותי"

(גודל טקסט)

חברת MMA ברומניה עוררה מחלוקת כשערכה אירוע בו שני גברים התמודדו מול קבוצה של שלוש נשים. הקרב המעורב אורגן על ידי חברת ההפקות "Real Xtreme Fighting", המוכרת יותר בשם RXF.

ללוחמות יש מספר רב של עוקבים באינסטגרם, כולל אליסיה בוניטה – שגם יוצרת תוכן בפלטפורמה למבוגרים בלבד – "OnlyFans". בוניטה, דניסה קוסטיאה ומריה אדריאנה היו לבושות כולן בלבן ורקדו למצלמות לפני כניסתן לכלוב. יריביהן היו קוסטיקה פריסקארו וסבסטיאן רצ'ינו.

הנשים חבשו מגני ראש, בעוד שהגברים לא, אך אף אחד מהלוחמים לא נמנע מלתת הכל, עם בעיטות ואגרופים שעפו לכל הכיוונים. אחת מהבעיטות האלה פגעה היטב בבטנה של אדריאנה, שפרסמה מאוחר יותר הצהרה מתריסה באינסטגרם. היא כתבה: "ההבדל הוא שנשארתי עומדת. אל תזלזלו יותר בנשים ואל תשפילו אותן רק כי אתם גברים. אין לכם שום יתרון".

הקרב הוכרע באופן חד-משמעי לטובת פריסקארו ורצ'ינו, אבל אדריאנה סירבה לקבל שהקרב הסתיים ונאלצה להיות מרוסנת על ידי אנשי הביטחון לאחר שניסתה לתקוף את רצ'ינו בזמן שצמד הגברים חגג את ניצחונם.

התגובות לאירוע ברשת היו ברובן שליליות, עם תגובות רבות שתיארו אותו כ"חולני". "למה זה מותר?", שאל משתמש אחד ברשת החברתית "X", בעוד שמשתמש אחר כתב: "זה פשוט העציב אותי". הקיקבוקסר והמשפיען המוצהר כשונא נשים, אנדרו טייט, כתב: "ברוכים הבאים לרומניה!", בליווי סמיילי.

זה לא היה הקרב המעורב הראשון שארגן RXF. היה אירוע בשנה שעברה שבו שתי נשים נלחמו נגד גבר אחד, וגם הוא עורר גינוי נרחב ברשת, למרות שחלק מהמעריצים נהנו ממנו.

עוד באותו נושא: MMA

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי