"כמו בספרות זולה": ספורטאי ישראלי סיפר שניסו להתנקש בו

play
אקדחים | Getty images
תיקתקנו, 17.4 05:56

חיים גוזלי סיפר ב"הכול מדויק" איך שהות במלון באוקראינה לפני קרב הפכה למלחמה ממשית על חייו: "הוא הוציא אקדח וירה עלינו. דחפתי אותו מהגג"

(גודל טקסט)

לוחם ה-MMA חיים גוזלי עבר הרבה קרבות, אך כנראה שלא תיאר לעצמו שיצטרך להילחם במתנקש עם נשק חם בבית מלון באוקראינה. גוזלי התארח בפודקאסט "הכול מדויק" ושיתף איך טיסה לקרב עם בנו ומאמנו הפכה לסרט מתח.

גוזלי סיפק את הרקע לסיטואציה: "עושים מלחמות רשת עם כל האנטישמים בעולם, שם את השמות שלהם על פגזים וכו'. עשו עליי איזה 170 סרטי הסתה. הציעו לי קרב באוקראינה, הגענו לעיר, נכנסנו למלון ואמרתי שאני נכנס לעשות אמבטיה".

לוחם ה-MMA נזכר איך הטירוף החל: "התיישבתי ופתאום שמעתי צרחות, רצתי וראיתי את המאמן תופס מישהו עם סכינים בידיים. אני רץ אליו, פתאום הוא מוציא אקדח ויורה בנו, המאמן דחף אותו, הוא נפל שלוש מדרגות וכיוון עליי את האקדח, כמו בספרות זולה".

גוזלי סיפר איך המקרה ההזוי הסתיים: "נכנסנו לחדר, הדלתות הן דלתות של לפני 2000 שנה, הוא ירה בדלת. אמרתי לבן שלי לתפוס את הדלת, ראיתי מחוץ לחלון גגון פח כזה, היה גשם ומבול. אמרתי לו לרדת, אני זינקתי מעל המיטה, התחבאתי, המתנקש נכנס ודחפתי אותו מהגג. המאמן התקשר אליי ואמר שהגיעו משטרה וימ"מ, היינו שעתיים על הגג"

עוד באותו נושא: חיים גוזלי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי