פחות מחודש חלף מאז שהנציגים שלנו בסרביה, שירה מורג ועומרי גלזר, הפכו להורים לבנם הבכור רפאל, וכעת הגיע הזמן להשיב לשאלות העוקבים המסוקרנים. בזמן שאשת הכדורגלן מתרגלת לסטטוס החדש והחיים בתור אימא טרייה, היא מצאה זמן לענות על שאלות 93 אלף העוקבים שלה באינסטגרם. בדרך כלל בעלת מותג האופנה המצליח מתייחסת לשאלות בנושא סטיילינג ובגדים, אבל הפעם מה שכולן רצו לדעת – זה הכול סביב הלידה של היורש של שוער הכוכב האדום.
שירה שיתפה את העוקבות בתחושות שלה לקראת הלידה. "אני מרגישה שהייתי סופר קלילה בהריון, וזה משהו שמאוד עזר לי. מנטלית הייתי במצב הכי טוב בעולם ובהכרת תודה מטורפת כל יום. תמיד אמרו לי שבכלל לא הרגישו עליי שאני בהריון. בחודש השמיני עשיתי יום שלם בדיסני בפריז והלכתי על הרגליים", סיפרה על הטיול שלה לפריז עם דנה, ארוסתו של מנור סולומון, והוסיפה: "התכוננתי ללידה, קראתי וחקרתי. רציתי לדעת כמה שיותר, ואני חושבת שזו אחת הסיבות ללידה המדהימה שהייתה לי. הרופאים בבלגרד היו בהלם ממני שאני יודעת כל כך הרבה, כאן זה ממש לא מקובל".
עוד סיפרה אשת הכדורגלן שילדה את בנם בלידה טבעית ללא אפידורל, ואף הוסיפה בגילוי לב עד כמה הופתעה מהכאבים שחוותה אחרי: "לא ציפיתי לכאבים כאלה אחרי הלידה. הכול כואב, בקושי אפשר לעמוד או לשבת ואף אחד לא מדבר על זה. הגעתי הביתה והייתי בהלם שאני לא מתפקדת כמו שאני רוצה. אבל ברוך השם עברנו את זה, כבר מהשבוע השני הייתה הקלה גדולה. עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב".
שירה אפילו לא היססה להשיב לשאלות אישיות כמו האם עברו טיפולים בשביל ההריון, והשיבה: "לא, נקלטנו ממש מהר ברוך השם".
מה דעתך על הכתבה?