נאלצה לבדוק שהכל במקום: מגישת הספורט חשפה "קצת יותר מידי" במשחק החגיגי

play
קתי ולנסיה מגישת ספורט | אינסטגרם
מחוץ לקווים כדורסל 6.2.25 01:48

באירוע שכלל משחק ידידות בין שתי קבוצות צמרת באקוודור, דפורטיבו קיטו וברצלונה ובנוכחות דויד טרזגה אגדת העבר הצרפתית, מי שגנבה את ההצגה הייתה דווקא המגישה קתי ולנסיה שדיווחה בשמלה שלא הותירה מקום לדמיון

(גודל טקסט)

אירוע "נוצ'ה אמריה" (הלילה הצהוב) המסורתי התקיים השנה בפעם השנייה ברציפות בקיטו, בירת אקוודור. האירוע, שנערך באצטדיון האולימפי אטאוואלפה, כלל יום שלם של מוזיקה ובידור והסתיים במשחק ידידות בין שתי קבוצות הצמרת: ברצלונה SC ודפורטיבו קיטו, כאשר אורח הכבוד היה דוד טרזגה, אגדת נבחרת צרפת שהבקיע את שער הזהב בגמר יורו 2000. למרות זאת, מי שגנבה את ההצגה הייתה מגישת הספורט הלוהטת של אקוודור, קתי ולנסיה, שהגיעה בשמלת ערב נועזת במיוחד ונאלצה לבדוק מדי פעם שהכל במקום בזמן שראיינה על המגרש עם המיקרופון.

ולנסיה, שמשמשת כדוברת הרשמית של האירוע היוקרתי וצברה יותר מ-31 אלף עוקבים באינסטגרם, במהלך השידור, ולנסיה הפגינה במהלך השידור את המקצועיות המוכרת שלה, תוך שהיא משלבת הומור עצמי "צריך לשמור על אלגנטיות גם כשמשדרים ספורט", צייצה בהומור לאחר האירוע והציתה את הרשתות החברתיות. "האם אקוודור רועדת?" שאל אחד הגולשים הנלהבים, בעוד אחרים הגיבו ב"מדהים" ו"נראית נפלא".

המשחק עצמו שחל שבוע לפני פתיחת הליגה המקומית הסתיים בתוצאה 2:3 לדפורטיבו, אך ספק אם מישהו זוכר את התוצאה, אבל את ההופעה של ולנסיה בטח יזכרו עוד זמן רב באקוודור! 

עוד באותו נושא: אקוודור, דויד טרזגה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי