האקסית המיתולוגית של מארק ברטרה, ג'סיקה גואיצ'ה, התברגה בתור אחת הנשים הכי לוהטות בספרד וזכתה לכינוי "אשת הכדורגלן הלוהטת בעולם". אחת הסיבות לכך היא מותג בגדי הים שלה "goi" שמצריך ממנה להצטלם בביקיני ומעבר לכך. הדוגמנית הפצצה בת ה-27 הצטלמה יותר מפעם אחת בעירום מלא ואף סיפרה כמה היא מרגישה בנוח עם הגוף שלה בעירום, הרבה יותר מאשר עם בגדים.
הפוסטים האחרונים שלה גרמו לעוקבים לתהות – מה הביא לשינוי הדרסטי בלבוש שלה לאחרונה.
כמעט שני מיליון העוקבים שלה באינסטגרם שמו לב שחמשת השיתופים האחרונים של ג'סיקה צנועים בצורה המאוד לא אופיינית לה עד כדי "מטרידים". הם כל כך התרגלו אליה בביקיני ולרוב ללא כלום, שהתמונות האחרונות שלה בהן היא לבושה מכף רגל ועד ראש, גרמו להם לתהות: האם זה קשור לבן הזוג החדש שלה, שחקן הרוגבי מאנו מורנו? לטענתם כן.
"מורנו הצליח לעשות את מה שברטרה ניסה ונכשל. שמתם לב לשינוי בלבוש של ג'סיקה?" כתבה עוקבת והחלה דיון בתגובות. "ג'סיקה הפכה לקתולית או שפשוט נמאס לה להתפשט?" תהה עוקב אחר בזמן שהרוב קבעו: "היא מאוהבת עד הגג וזה עבור בן הזוג שלה שכנראה רוצה אותה רק לעצמו", "היא דוגמנית! היא מפרסמת ביקיני וחוטיני- אין לה אופציה להיות כזאת חסודה. ממש מטריד" סיכמו אחרים. למדור יש תחושה שלא ירחק היום בו הביקיני יחזור לככב אצלה בפיד.
מה דעתך על הכתבה?