לואיס בואסון בת ה-21 ניצחה באופן משכנע את האריט דארט בתוצאה 0-6, 3-6 באליפות רואן, אך לא זה מה שמשך את תשומת הלב. במהלך הפסקה במערכה השנייה, נקלטה דארט במצלמות הטלוויזיה כשהיא פונה לשופט ומבקשת: "אתה יכול להגיד לה לשים דאודורנט? היא מריחה ממש רע". בואסון, שלא שמעה את ההערה במהלך המשחק, בחרה להגיב בהומור באינסטגרם, כששיתפה תמונה ערוכה שלה אוחזת בדאודורנט של חברת דאב עם הכיתוב: "דאב, כנראה שצריך שיתוף פעולה".
צפו בסרטון
Harriet Dart asked the umpire to tell her opponent to wear deodorant 😳
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) April 15, 2025
She lost the match 6-0 6-3
(h/t @popalorena)
pic.twitter.com/kk5Wm69jTd
דארט לא המתינה זמן רב ומיהרה להתנצל על התקרית בסטורי באינסטגרם. "אני רוצה להתנצל על מה שאמרתי היום במגרש. זו הייתה הערה שנאמרה בלהט הרגע שאני באמת מצטערת עליה. זו לא הדרך שבה אני רוצה להתנהל ואני לוקחת אחריות מלאה," כתבה הבריטית, והוסיפה כי היא מכבדת את בואסון ואת הדרך שבה התחרתה.
מדובר בהופעתה הראשונה של בואסון בסבב ה-WTA העונה, לאחר שהתמודדה עם פציעות. לזכותה של הצרפתייה תואר אחד בסבב ה-WTA 125 מאי אשתקד. דארט, בת ה-28, שיחקה רק את משחק היחידים השני שלה על חימר העונה, והציבה לעצמה יעד להגיע לטופ 50 עד סוף השנה, למרות האתגרים שחוותה. "השנה הזו הייתה מאתגרת מאוד," הודתה דארט. "אני פשוט צריכה להמשיך לעבוד על המשחק שלי והתוצאות יטפלו בעצמן".
מה דעתך על הכתבה?