מכירים את המשפט שיין טוב רק משתבח עם השנים? אז זה מה שקורה לאנטונלה רוקוזו, ביג טיים. אשתו של ליאו מסי נמצאת בנסיקה מאז המעבר שלהם לארצות הברית. אחרי שלושה ילדים ולמעלה משני עשורים שהיא תומכת באלוף העולם ובקריירה שלו, עכשיו הזמן שלה לזרוח. אנטונלה הפכה לפרזנטורית של מספר מותגים מובילים ביניהם אדידס וענקית התכשיטים האמריקאי, טיפאני ושות'.
אשת הכדורגלן הארגנטינאית נראתה כמו כוכבת הוליוודית באירוע חשיפת הקולקציה החדשה של המותג שהצריך ממנה לטוס לניו יורק "ולדפוק הופעה" בלתי נשכחת. אנטו לבשה שמלה ורודה נוצצת לאירוע שהתקיים במוזיאון המטרופוליטן לאמנות, מה שהפך את סוף השבוע שלה לזוהר במיוחד. היא צעדה ברחובות ניו יורק בשמלה הוורודה שלה, כשהיא מצטלמת כמו ממש כמו כוכבת קולנוע. חברתה הטובה ויקטוריה בקהאם, ודאי עזרה לה בטיפים איך להרגיש בנוח מול מצלמה, מ"אשתו הביישנית של" היא הפכה לאישה חזקה, בטוחה בעצמה ולא מתנצלת יותר.
בפניו 40 מיליון העוקבים שלה אנטונלה שיתפה אלבום תמונות שלה מצולמת ברחבי התפוח הגדול וזכתה ללמעלה ממיליון לייקים, ואלפי תגובות כשאחת העוקבות גרמה לשירשור מתמשך של כאלו שקבעו שהיא אחת הנשים הסקסיות בארגנטינה ובכלל בעקבות המילים שלה. "אני אסביר לכם למה ליאו מסי הוא האיש הכי בר מזל שקיים" כתבה העוקבת והמשיכה: "לא רק שהוא השיג כל שאיפה מקצועית שהייתה לו וקטף את כל התארים, יש לו משפחה מושלמת ואישה שנראית לוהטת מתמיד. אנטונלה רוקוזו עושה עליי רושם של אישה שהיא שילוב של לב טוב וסקס מפחיד, אני חותמת עליה".
מה דעתך על הכתבה?