מנור סולומון חווה ככול הנראה את השבוע הכי מרגש בחייו, לאחר שזכה באליפות עם לידס יונייטד, אותה הוביל כל הדרל חזרה לפרמיירליג. מאז, הכוכב הישראלי והקבוצה חוגגים במסיבות, במצעד המסורתי בעיר, בטקס פרסי השחקנים של המועדון, והוא והחצי השני שלו מתפוצצים מאושר.
כמויות האדרנלין שזרמו להם בגוף הכינו אותם היטב ליום בו ינשאו בחודש הבא, ואחרי שנרגע הטירוף, דנה וושצינה – בקרוב מיס סולומון, החליטה לדבר.
"הימים האחרונים פה היו פשוט לא נורמליים. אין לי איך לתאר את זה אפילו, מה הלך פה בעיר, כל התחושות, הרגשות, כמות האוהדים הלא פרופורציונלית, האהבה וסיום העונה הזאת, הגול של מנור, כל מה שקרה- לא הייתי יכולה לדמיין שכך הסוף יראה", סיפרה דנה לעוקבים באינסטגרם בהתרגשות שיא.
"לא מאמינה שהעונה הזאת עברה כל כך מהר. תיכף אנחנו מגיעים לארץ לתקופה ארוכה ככה שיש הרבה דברים להספיק, תוסיפו לזה את ארגוני החתונה – תקופה מטורפת" – הוסיפה החצי השני של כוכב לידס.
אשת הכדורגלן הוסיפה לעצמה אלפי עוקבים בזכות הזכייה באליפות וכעת היא עומדת על 19 אלף איש. היא סיכמה את התחושות שלה במשפט: "מטורף מה הכדורגל מעניק לאנשים" והוסיפה: "אני מרגישה מוצפת בדברים טובים אבל המון לחץ, המון התרגשות וסטרס. מרגישה מוצפת מהכל אבל הכי בהוקרת תודה בעולם. אין לי איך להסביר אפילו מה חווינו בימים האחרונים, אי אפשר להסביר מה הלך פה בעיר ומה הכדורגל פה בשביל אנשים. מטורף בעיניי לראות את ההמולה והאהבה הזאת בגלל כדורגל. זה פסיכי".
מה דעתך על הכתבה?