הכוכב ההוליוודי טום קרוז ביצע הופעת אורח מפתיעה במהלך הסיקור של CBS Sports לפני גמר ליגת האלופות, כאשר הצטרף למנחה קייט אבדו ולחברו כדורגלן העבר האגדי דייויד בקהאם. קרוז שיבח את בקהאם והביע את דעתו כי האנגלי הבינלאומי לשעבר שינה לחלוטין את פני הכדורגל באמריקה עם המעבר הפורץ דרך שלו ל-MLS כשחקן בלוס אנג'לס גלקסי בשנת 2007.
צפו בקטע המלא
It's the #UCL final with a superstar twist 💫
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) May 31, 2025
Join @kate_scott, David Beckham and @TomCruise to watch the #UCL final 🏆 pic.twitter.com/74T8AoQqkd
"שינית את פני הספורט באמריקה ועבור העולם לכיוון הטוב יותר," אמר קרוז שהפגין בקיאות מרשימה בעולם הכדורגל. "שינית את זה ביד אחת ואפשרת לאחרים, וההצלחה של הליגה הזאת והמקום שבו היא נמצאת היום – זה התחיל איתך, בהחלט כך. החולצה שלך נמכרה, כל השחקנים קיבלו יותר מודעות". קרוז המשיך ופרגן על עבודתו של בקהאם כבעלים באינטר מיאמי: "עכשיו אתה לוקח את זה כבעלים, עם מסי שמשחק עבור מיאמי – שוב לוקחים את זה לרמה הבאה, וזה מעורר השראה".
הכוכב הוליוודי חשף שהידידות בינו לבין בקהאם התחילה כאשר הכדורגלן עדיין ייצג את מנצ'סטר יונייטד ב-1992. "תמיד צפיתי בו משחק במנצ'סטר יונייטד, והבעיטה ההיא של 30 יארד מקו האמצע – אמרתי לעצמי 'לבחור הזה יש כישרון' וזה היה מדהים," סיפר קרוז. עם סיום העונה האירופית, בקהאם יתמקד כעת באינטר מיאמי שתופיע לראשונה במונדיאל המועדונים החל מ-14 ביוני.
מה דעתך על הכתבה?