ניימאר הסתבך שוב: זוגתו שוברת שתיקה עם הודעה מסתורית‎

play
ניימאר וברונה ביאנקרדי | אינסטגרם
צפו: דומפריס וממפיס הבקיעו בניצחון של הולנד, קיין העניק ניצחון לאנגליה 01:25

כוכב נבחרת ברזיל ממשיך ליצור כותרות. לאחר שהכחיש בעבר כל שמועה על חתונה עם זוגתו, ברונה ביאנקרדי, אושיית האינסטגרם חשפה כעת בפני עוקביה באינסטגרם: "אנחנו נשואים על הנייר"

(גודל טקסט)

ניימאר, אחד הכוכבים הגדולים של עולם הכדורגל, אך גם השנוי ביותר במחלוקת, שוב בכותרות. הפעם בגלל הודעה מפתיעה של בת זוגו, הדוגמנית ואושיית הרשת ברונה ביאנקרדי. בזמן שהוא מתאושש ממחלת הקורונה בביתו לאחר שנדבק שוב, הפוקוס הציבורי זז בחדות מהמצב הרפואי שלו, אל עבר חייו האישיים – ובעיקר לסטטוס הזוגיות עם ברונה, אם בתו.

במהלך שהשיבה על שאלות מ-13.7 מיליון העוקבים שלה באינסטגרם, נשאלה ברונה מתי תתחתן. תגובתה גרמה לתדהמה גדולה: "אנחנו כבר נשואים על הנייר". משפט קצר ומדויק שסותר ישירות את מה שניימאר עצמו טען רק לפני מספר חודשים, כאשר הכחיש בראיון כל תכנון לחתונה, ואף התבדח: "תגידו לי את התאריך, כדי שאוכל לפחות להתכונן!". מבולבלים? גם אנחנו! 

מערכת היחסים בין השניים מלווה זה זמן רב בטלטלות רבות. בשנת 2023 נולדה להם בתם מאבי, אך זמן קצר לאחר מכן ניימאר נאלץ לפרסם התנצלות פומבית לאחר שבגד בביאנקרדי בזמן שהייתה בהיריון, והביא ילדה נוספת לעולם מאחורי גבה! למרות הבגידה והסערה הציבורית שגררה, ברונה בחרה לסלוח. השניים חזרו זה לזרועות זו, וכיום מצפים לילד נוסף, אך חוסר הסנכרון ביניהם גורם לנורות האזהרה להידלק. 

כזכור, לפי דיווחים מהתקשורת בברזיל, הסיפור רחוק מלהיות אידיאלי. על פי העיתונאי הברזילאי ליאו דיאס, ניימאר השתתף מוקדם יותר השנה במסיבה עם 20 נערות ליווי, ומקורות שונים טוענים כי גם שם לא שמר אמונים לברונה. נכון לעכשיו, לא נמסרה תגובה רשמית מאף אחד מהצדדים לטענות החדשות.

על רקע כל זאת, החזרה שלו למועדון נעוריו סנטוס בינואר האחרון, אחרי עזיבה יקרה במיוחד של הליגה הסעודית בשל פציעות – נדחקת הצידה מול ההתפתחויות הסוערות בחייו הפרטיים. עם מצב בריאותי לא פשוט, שמועות על בגידות חוזרות, ונישואים שאולי התרחשו בשקט בשקט מאחורי הקלעים, ניימאר ממשיך להוכיח שהוא לא רק סופרסטאר על המגרש, אלא גם תסריט הוליוודי מהלך. 

עוד באותו נושא: ברונה ביאנקרדי, ניימאר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי