האסון שטלטל את ליגת ה-NFL ממשיך לעורר הדים: מאמן דאלאס קאובויז, בריאן שוטנהיימר, חשף כי בת זוגו של מרשון נילנד – קאטלינה מנסרה בת ה-22 – בהיריון. נילנד, כוכב הקאובויז, שם קץ לחייו בשבוע שעבר, 48 שעות בלבד אחרי שחגג את הטאצ'דאון הראשון שלו במדי הקבוצה. בעקבות המקרה, הקבוצה הודיעה על הקמת קרן הנצחה שתספק תמיכה כלכלית למנסרה ולתינוק שטרם נולד. "אנחנו רוצים לוודא שהם יקבלו כל מה שיזדקקו לו – לכל החיים", אמר המאמן.
Recently deceased Dallas Cowboys player Marshawn Kneeland's girlfriend, Catalina Mancera, is pregnant with their first child. Dallas Cowboys head coach Brian Schottenheimer confirmed 🙏❤️ pic.twitter.com/4aiyZFFQOW
— Unplugged (@wiztohfem) November 13, 2025
לפי הדיווחים, מנסרה הייתה זו שפנתה לרשויות והתריעה כי נילנד מחזיק באקדח, כשהיא מביעה חשש שהוא עלול לפגוע בעצמו – לאחר שסירב לעצור בצד בעקבות עבירת תנועה שביצע בפריסקו, טקסס. זמן קצר לאחר מכן שלח הודעת פרידה למשפחתו, התרסק עם רכבו ונמלט מהמקום ברגל. גופתו נמצאה בתא שירותים נייד שעות לאחר מכן.
נילנד ומנסרה הכירו בשנות הקולג', כשהוא שיחק באוניברסיטת ווסטרן מישיגן שבעיר הולדתה, קלאמאזו. בני משפחתו תיארו את הקשר ביניהם כעמוק ויציב. "הם היו יחד מאז השנה השנייה שלו בלימודים", סיפרה בת דודתו של נילנד ל"דיילי מייל". "הם תמכו זה בזו בכל שלב, והיא חלק מהמשפחה שלנו – גם היא שבורת לב."
מה דעתך על הכתבה?