סערת המצלמות בפורמולה 1: מרגרידה קורסיירו שוברת שתיקה

בת זוגו של לנדו נוריס מתנערת מהביקורת על חשיפת נשות הנהגים בשידורי המרוצים: "אני לא מחפשת את המצלמות"

(גודל טקסט)

השחקנית והדוגמנית הפורטוגלית מרגרידה קורסיירו, בת זוגו של נהג הפורמולה 1 לנדו נוריס, מתנערת מהמחלוקת סביב הטרנד הטלוויזיוני החדש: מיקוד המצלמות בבנות הזוג של הנהגים ובסלבס במהלך המרוצים.

הנהג הספרדי קרלוס סיינס היה זה שהציף את הנושא כשמתח ביקורת על עורכי השידור, שטענתו נותנים יותר מידי זמן מסך לאורחים מפורסמים ולבנות הזוג של הנהגים, במקום להתמקד במה שקורה על המסלול.

בראיון לעיתון הפורטוגלי "Jornal de Notícias", קורסיירו דחתה את הביקורת על כך שהמצלמות "מחפשות" אותה בכל מרוץ: "אני לא מרגישה שום לחץ מהעובדה שאני דמות מוכרת. אני שם כדי לתמוך במישהו (לנדו נוריס) – זה הכול. אני לא מבינה כלום במכוניות".

הדוגמנית בת ה-22, שבעבר יצאה עם הכדורגלן ז'ואאו פליקס, הבהירה שהיא "לא מחפשת את המצלמות" ושאין לה מה לעשות בנושא: "זאת לא העבודה שלי וזה לא התחום שלי", אמרה.

קורסיירו הודתה כי לעיתים היא בכלל לא מודעת לנוכחות המצלמות: "זה לא משנה אם הם מצלמים אותי או לא. יש כל כך הרבה מצלמות מסביב, שלרוב אני אפילו לא שמה לב אם הן עליי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי