דני אבדיה סיפר בריאיון לדני קושמרו ב"אולפן שישי" על מצבו הזוגי והודה: "אני פחות מרגיש את העניין כי אני יותר בחו"ל. זה לא פשוט לנהל זוגיות מרחוק, היו הרבה הפסקות בדרך וזה לא היה לי קל. אני מודע לזה שהחיים שלי לא הכי נוחים לזוגיות וזה לפעמים קצת קשה לי. האמת שאני לא מקבל הצעות".
בפודקאסט "המאמי הלאומית" אירחו את תומר טליאס, כוכב רשת וחברו הטוב של אבדיה, והגיבו לדברים. ענר שכטר אמר: "בסיס טוב זה להתחתן מוקדם, זה שקט נפשי וזה עושה לך הצלחה בעבודה. לעומת זאת, יש לנו את דני אבדיה, שהוא רווק רציני".
טליאס השיב: "דני אבדיה לא רווק רציני. דני חבר טוב מאוד שלי, הוא לא רווק רציני. העונה הוא התפוצץ כפאשניסט ובנות נחשפו לזה אבל הדברים האלה לא מעניינים אותו. הוא רוצה מישהי יהודייה, הוא גם זר באזור יחסית נידח".
מה דעתך על הכתבה?