מאת: ערן ויצמן (תמונה: יח"צ איגוד הכדורסל)
נבחרת הנשים של ישראל תארח הערב באולם מכבי בראשל"צ את נבחרת בלארוס (21:00, ערוץ 1) למשחק ממנו אין דרך חזרה.
לאחר ההפסד באוקראינה במשחק הקודם, רק ניצחון ישאיר את החניכות של אלי רבי בתמונת המאבק על המקום השני בבית והשגת הכרטיס לאליפות אירופה 2013 בצרפת.
הפסד של הנבחרת, יחסל סופית את הסיכוי של ישראל להבטיח העפלה רביעית ברציפות לאליפות אירופה. הנבחרת בלארוסית החזקה שניצחה את המפגש הראשון בין שתי הנבחרות 61:69 זקוקה לניצחון נוסף להבטיח את מקומה ביורו באסקט 2013.
ישראל מגיעה למשחק הזה אחרי 3 הפסדים לבלארוס, הונגריה ואוקראינה, והיא עם 2 ניצחונות על אוקראינה ופורטוגל. לישראל צפוי משחק מאוד קשה מול בלארוס, שעד כה במוקדמות אליפות אירופה מעמידה מאזן של 1-5 מרשים.
בלארוס היא נבחרת חזקה עם רקורד מרשים. היא זכתה במדליית ארד היסטורית באליפות אירופה ב-2007, סיימה במקום הרביעי ביורו באסקט 2009 ואפילו זכתה במקום הרביעי באליפות העולם ב-2010.
הקלעית המובילה של נבחרת בלארוס היא הענקית 1.92 מ' אנסטסיה ורמאייקה שרושמת עד כה בטורניר 12.2 נק', ו-8.7 ריב'
מה דעתך על הכתבה?