המחזור ה-25 ביורוליג ייצא מחר (רביעי) לדרך עם ארבעה משחקים.
פנרבחצ'ה – פרטיזן בלגרד (19:45)
אלופת אירופה לא עוצרת, והיא סופרת כבר שבעה ניצחונות יורוליג רצופים, בדרכה הבטוחה להבטיח את הפסגה. כעת, לאחר ה-83:85 הדרמטי והיוקרתי באואקה, היא תקווה להמשיך במומנטום ולהשלים דאבל עונתי על הסרבים. סקוטי ווילבקין אמור להיות כשיר, שייק מילטון וקרליק ג'ונס שהיו בספק כשירים מנגד, בעוד ג'בארי פארקר משלים את עזיבתו לחובנטוד בדאלונה.
ז'לגיריס קובנה – אולימפיאקוס (20:00)
קבוצת הפאר מפיראוס סופרת תשעה ניצחונות רצופים על הליטאים, והיא מקווה שלא למעוד כדי לשמור על סיכוי להדביק את פנרבחצ'ה במאבק על הפסגה. המארחת שניצחה את הפועל תל אביב במחזור הקודם מחפשת להפתיע ולשפר עמדות במאבק על הפלייאוף, אולימפיאקוס רוצה להתאושש אחרי ההפסד הכואב לפנאתינייקוס בגמר הגביע היווני.
וירטוס בולוניה – ברצלונה (21:30)
הקטלאנים מחפשים להתאושש אחרי ההפסד המפתיע לפריז במחזור הקודם, לרשום ניצחון שלישי ברציפות על וירטוס ולשמור על מקומם בטופ 6. המארחת סופרת שלושה הפסדי יורוליג רצופים – שני האחרונים היו תבוסות של ממש (31 הפרש מול אנאדולו אפס, 32 הפרש מול אולימפיאקוס).
הכוכב האדום בלגרד – אנאדולו אפס (21:30)
במפגש הקודם העונה הביסו הסרבים ב-22 הפרש, אך הפעם שתי הקבוצות מגיעות במומנטום הפוך: אחת מאכזבות העונה סופרת שלושה ניצחונות רצופים – שלושתם מרשימים (17 הפרש על ולנסיה, 10 הפרש על ז'לגיריס, 31 הפרש על וירטוס בולוניה), בעוד הכוכב מקווה להימנע מהפסד יורוליג שלישי ברציפות, שעלול לעלות לה במקום בטופ 10.
מה דעתך על הכתבה?