Sport1 Banner

רשמית: מכבי תל אביב איבדה סיכוי להעפיל לפלייאין

בעקבות הניצחונות של מונאקו והכוכב האדום, הקבוצה של עודד קטש תסיים עונה שנייה ברציפות מחוץ לטופ 10 ביורוליג, וזאת למרות הריצה הנהדרת שלה מאז חודש נובמבר

(גודל טקסט)

מכבי תל אביב איבדה הערב (שישי) את הסיכוי האחרון שלה להעפיל לשלב הפלייאין ביורוליג בעקבות הניצחונות של מונאקו על ברצלונה ושל הכוכב האדום על וילרבאן.

לצהובים 18 ניצחונות ו-18 הפסדים, כשנותרו להם שני משחקים לסיום העונה נגד הפועל תל אביב ביום ראשון ובולוניה ביום חמישי. גם אם ינצחו את שני המשחקים שנותרו להם, הם לא יוכלו לתפוס את היריבות שלהם שנמצאות עם 21 ניצחונות והבטיחו את מקומם בפלייאין.

שחקני מכבי תל אביב חוגגים אחרי הניצחון על פנרבחצ'ה
מכבי תל אביב | ג'ורג'ה קוסטיץ'

מכבי השלימה עונה שנייה ברציפות שבה היא לא מעפילה לפלייאין, אך בניגוד לעונה שעברה שבה הייתה במשך כל העונה בתחתית היורוליג, רשמה הקבוצה ריצה נפלאה מסוף חודש נובמבר עם 15 ניצחונות ב-21 משחקים שהביאו אותה בתחילת השבוע שעבר למקום ה-11 בעמדת זינוק נפלאה לפלייאין.

אלא שהשבוע רשמה הקבוצה של עודד קטש, שהאריך את חוזה בשלוש שנים במועדון, שני הפסדים כואבים. זה החל עם ההפסד 101:98 לבאסקוניה בחוץ, אחרי ששמטו יתרון גדול, והמשיך עם תבוסה משפילה 113:80 לפריז, הפסדים שחיסלו את הסיכוי של הקבוצה.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי