יום אחרי ההפסד לראשל"צ, ג'ון הולנד חתם בקאזאן

ג'ון הולנד | קאזאן, רשמי

הפורוורד שרק אתמול בלט עם 15 נקודות במדי הפועל ירושלים, עבר באופן רשמי לקבוצה הרוסית. במדיה ישחק עד תום העונה

(גודל טקסט)

יום לאחר (ראשון) הדחתה של הפועל ירושלים בחצי גמר הפיינל פור של ליגת העל אחרי הפסד 100:97 דרמטי וכואב במיוחד למכבי ראשון לציון, הספיקה הקבוצה של עודד קטש לערוך שינוי בסגל כאשר שחררה את אחד משחקני המפתח שלה העונה – ג'ון הולנד, שחתם בקאזאן הרוסית עד סיום העונה.

הפורוורד היה שותף פעיל למשחק אמש ובלט עם 15 נקודות בהיכל מנורה, אך נראה כי היה במו"מ מתקדם מול הרוסים במשך תקופה לא קצרה והצדדים רק חיכו לסיומה של ליגת העל.  

הולנד, בעל עבר ב-NBA במדי קליבלנד קאבלירס ובוסטון סלטיקס וכן רזומה בביקטאש הטורקית, הצטרף להפועל ירושלים מפטרון בלייז בוסטרס הפיליפינית בדצמבר 2019, והיה שותף לזכייה של הקבוצה מהבירה בגביע המדינה. קאזאן – במדיה שיחק עד העונה אלכס טיוס – תהיה התחנה ה-12 של הולנד.

ג'ון הולנד | אודי ציטיאט
עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי