ה-NBA הודיעה כי המשחק שהיה אמור להיערך בין שארלוט הורנטס ללוס אנג'לס לייקרס ביום חמישי, נדחה בשל שריפות הענק המתמשכות באזור לוס אנג'לס, וינתן לו מועד חדש בהמשך.
"משפחת ה-NBA כולה שולחת את מחשבותיה ותמיכתה לקהילת לוס אנג'לס בתקופה מאתגרת זו", נכתב בהודעה. "אנו אסירי תודה לאלפי לוחמי האש המקומיים וכוחות החירום שהפגינו אומץ רב. תפילותינו נשארות עם אלה שנפגעו מההרס הבלתי נתפס שנגרם על ידי שריפות היער".
לוס אנג'לס לייקרס פרסמו הודעה משלהם: "אנחנו שבורי לב בשביל לוס אנג'לס. מחשבותינו עם כל אלו המושפעים על ידי המצב הבלתי יאומן הזה".
We're with you, LA 💜 pic.twitter.com/PoROo4ycd9
— Los Angeles Lakers (@Lakers) January 9, 2025
מאמן הלייקרס, ג'יי' ג'יי רדיק, אמר לכתבים בשלישי האחרון כי חלק מבני משפחתו גם הושפעו מהשריפות המתמשכות, ונאלצו להתפנות מבתיהם. "המשפחה שלנו, המשפחה של אשתי, אחותה התאומה של אשתי, כולם התפנו", אמר רדיק. "אני יודע שהרבה אנשים בפאניקה כרגע, כולל המשפחה שלי. אני יודע שהרבה אנשים מפוחדים. אז אני רוצה להתייחס לזה, ומקווה שכולם יישארו בטוחים".
מה דעתך על הכתבה?