דני אבדיה ירד לקרקע אחרי משחק השיא, פורטלנד הביסה בפילי

play
ירד לקרקע. אבדיה | רויטרס
קויק: הכדורסלן דני אבדיה 00:12

הישראלי סיים עם 9 נקודות באחוזים רעים לצד 6 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, קבוצתו חגגה 102:119. מקסי נפצע בשורות הסיקסרס

(גודל טקסט)

אחרי הטריפל דאבל המופלא מול קליבלנד, דני אבדיה ירד הלילה (בין שני לשלישי) לקרקע. הישראלי אמנם סיים עם 9 נקודות בלבד, אך פורטלנד שלו הצליחה להביס 102:119 בפילדלפיה ושיפרה מאזנה ל-34:28, עדיין ארבעה משחקים מדאלאס העשירית במערב.

אבדיה שמר כמובן על מקומו בחמישייה אך לא הצליח למצוא את הטבעת, עם 3 מ-14 מהשדה (0 מ-4 ל-3) ו-3 מ-6 מהעונשין. הוא הוסיף גם 6 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-2 איבודים.

אחרי מחצית ראשונה צמודה, טסו הבלייזרס קדימה עם רבע שלישי של 20:35 וכבר לא הביטו לאחור. אנפרני סיימונס היה מבריק עם 34 נקודות, שיידון שארפ הוסיף 20 ו-11 ריבאונדים. טייריס מקסי נפצע בשורות הסיקסרס השוקעים, שממשיכים את עונת הבלהות שלהם. אנדרה דראמונד הוביל עם 25 נקודות ו-18 ריבאונדים.

שחקן פורטלנד טריילבלייזרס דני אבדיה מול שחקן פילדלפיה סיקסרס קוונטין גריימס
ירד לקרקע. אבדיה | רויטרס

מסע משחקי החוץ של פורטלנד יימשך בלילה שבין רביעי לחמישי, אז יפגשו את בוסטון. לאחר מכן מצפה להם מפגש אימתני לא פחות, באוקלהומה סיטי (בין שישי לשבת).

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי