למרות שהוציאה לא מעט כסף על חיזוקים הגנתיים, ההגנה של מנצ'סטר יונייטד התקשתה העונה, בלשון המעטה. היא ספגה 35 שערים ב-25 משחקי פרמיירליג, מה שמעיד על הקשיים שלהם, והביא אותה למקום ה-15 בטבלה.
בהתחשב בכך, נראה שהשדים האדומים מתכננים להשקיע שוב בשדרוג הקו האחורי שלהם. על פי "Fichajes", יונייטד מוכנה להציע 100 מיליון יורו עבור בלם ברצלונה רונלד אראוחו כדי לתקן את ההגנה הדולפת של רובן אמורים. עם זאת, הבטחת מקום בליגת האלופות של השדים האדומים עשויה להיות גורם מכריע בשכנוע אראוחו לעבור לפרמיירליג.
המגן האורוגוואי ביסס את עצמו במועדון הקטאלוני, ונחשב לאחד מהבלמים הטובים בכדורגל האירופאי. בעוד שברצלונה לאחרונה הבטיחה את מחויבותו ארוכת הטווח עם חוזה עד 2031, הקשיים הכלכליים המתמשכים של המועדון עשויים לאלץ אותה לשקול הצעות משמעותיות. יובנטוס ניסתה לפתות את אראוחו בינואר, אך הצעתם הייתה נמוכה מהערכת השווי של ברצלונה.
בקיץ שעבר, יונייטד הוציאה 42 מיליון ליש"ט כדי לרכוש את מתיאס דה ליכט מבאיירן מינכן, והשקיעה 52 מיליון ליש"ט על מנת להביא את לני יורו מליל לאולד טראפורד. עם זאת, גם עם תוספות אלה ושינוי בעמדת המאמן, ההגנה של השדים האדומים לא הצליחה להפוך לעקבית.
אם יונייטד תצליח להחתים אותו, אראוחו יכול להיות המחליף של ויקטור לינדלוף וג'וני אוונס לטווח הארוך, כאשר שניהם צפויים לעזוב בקיץ עם פקיעת חוזיהם. בטווח הקצר, חייליו של אמורים ינסו להפוך את מזלם כשיפגשו את איפסוויץ' ביום רביעי (21:30, ישיר בספורט3).
מה דעתך על הכתבה?