על פי דיווחים, ז'וזה מוריניו "קרוב" להחליף את רוברטו מרטינס כמאמן נבחרת פורטוגל, במהלך מפתיע שעשוי לאחד אותו מחדש עם כריסטיאנו רונאלדו.
מאמן פנרבחצ'ה זומן על ידי ההתאחדות הפורטוגלית, כך מדווח "CNN", שטוען כי הוא ככל הנראה יקבל את התפקיד בקיץ הקרוב. המינוי יביא לאיחוד מחדש בין מוריניו לכריסטיאנו רונאלדו, אותו אימן במשך שלוש עונות בריאל מדריד בין השנים 2010-13.
רונאלדו לא אמור להוות בעיה עבור מוריניו, למרות המתיחות ששררה בין השניים בתקופתם המשותפת בריאל. כניסה לתפקיד כעת תאפשר למוריניו שנה עם הנבחרת לפני מונדיאל 2026 בצפון אמריקה.
ההתקדמות של פורטוגל לשלב חצי הגמר של ליגת האומות ביוני לא שיבשה כנראה את השיחות עם מוריניו. מרטינס צפוי להיות אחראי על המשחק הזה – בנוסף למשחק על המקום השלישי או הגמר שיבוא בעקבותיו – אך ההחלטה כביכול כבר התקבלה לבצע את השינוי לאחר מכן.
בינתיים, מוריניו מתמקד במאמצי פנרבחצ'ה לזכות באליפות הסופר-ליג הטורקית. הקבוצה נמצאת שלוש נקודות מאחורי גלאטסראיי כשנותרו שבעה משחקים לסיום העונה.
מה דעתך על הכתבה?