שחקן יובנטוס: "זה היה מוזר כשטראמפ התחיל לדבר על איראן"

play
| רויטרס
תיקתקנו, 19.6 05:22

טימותי וואה הודה שחש לא בנוח בביקור המוזר בבית הלבן: "אני רק רוצה לשחק כדורגל". בארה"ב הסכימו: "זה היה יוצא דופן"

קבוצות: יובנטוס
(גודל טקסט)

שחקני ואנשי יובנטוס ממשיכים לנסות ולעכל את הביקור המוזר בבית הלבן של דונלד טראמפ. כזכור, שחקני הגברת הזקנה והצוות המקצועי נקלעו לסיטואציה מאוד לא נעימה, כשנאלצו לעמוד מאחורי נשיא ארצות הברית בזמן שהוא מדבר על האפשרות שארה"ב תיכנס למערכה נגד איראן והחששות שלאיראנים יהיה נשק גרעיני.

"זה הפתיע אותי, למען האמת", אמר טימותי וואה. "אמרו לנו ללכת, כך שלא היתה לי ברירה, אבל זה היה די מוזר כשהוא התחיל לדבר על פוליטיקה ואיראן וכל זה. אני רק רוצה לשחק כדורגל, בנאדם".

כולם, לפי "האתלטיק", נראו נבוכים מאוד – כולל שחקן נבחרת ארצות הברית ווסטון מקני, שכינה בעבר את נשיא ארצות הברית "בור". "כל המשלחת נראתה נבוכה", נכתב.

"ביקור של קבוצות ספורט בבית הלבן זה לא מאורע חדש", הוסיפו ב"אתלטיק", "אבל לצפות משחקני יובנטוס לעמוד שם בשקט בזמן שטראמפ מדבר על איום המלחמה – או אפילו להנהן ולחייך, כמו שעשה ג'יאני אינפנטינו, זה היה יוצא דופן. יהיה נהדר לדמיין עולם בו ספורט ופוליטיקה לא מתנגשים, אבל כרגע נראה שההיפך הוא הנכון".

עוד באותו נושא: דונלד טראמפ, יובנטוס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי