החלום ושברו: ברצלונה תמכור את הכשרון הצעיר – שנה לאחר שהצטרף

פאו ויקטור נפרד מברצלונה אחרי שנה בלבד — ויחתום בבראגה תמורת כ־15 מיליון יורו. החלוץ בן ה־23 לא הצליח להשתלב בקאמפ נואו, בעיקר בשל ההחתמה הצפויה של רשפורד, ויחפש התחלה חדשה בפורטוגל. ברצלונה? ממשיכה למכור כדי לעמוד בתקנות הפייר פליי הפיננסי

קבוצות: ברצלונה
(גודל טקסט)

אחרי שנה בלבד, פאו ויקטור מוותר על החלום לשחק בברצלונה – ויחתום בבראגה הפורטוגלית בעסקת מכירה קבועה. החלוץ בן ה-23 מצטרף לגל העזיבות של שחקנים צעירים בקאמפ נואו, בעקבות העומס בחוד – ובעיקר: בגלל ההחתמה הקרבה של מרקוס רשפורד.

לפי "האתלטיק", בראגה תשלם עבור ויקטור סכום של כ־15 מיליון יורו (כולל בונוסים). המהלך מגיע לאחר שהחלוץ מצא את עצמו בתחתית סולם ההיררכיה של ברצלונה, מאחורי רוברט לבנדובסקי, פראן טורס, וכעת גם רשפורד שצפוי להצטרף בהשאלה ממנצ'סטר יונייטד.

עונה מדהימה. ראפיניה בסיום, לצד פאו ויקטור | רויטרס

ויקטור עבר לברצלונה ב-2024 מג'ירונה, אך בתחילת דרכו לא הצליח להירשם לליגה בשל בעיות כלכליות של המועדון. רק לאחר התערבות המועצה העליונה לספורט בספרד (CSD), קיבל אישור לשחק בעונה החולפת — מצב שגם השפיע על החלטתו של ניקו וויליאמס שלא להצטרף לברסה.

ויקטור מצטרף לשמות כמו אנסו פאטי, פבלו טורה ואלכס וייה שעזבו את ברצלונה הקיץ, כחלק ממאמצי המועדון לאזן את התקציב ולהכניס כסף ממכירת נכסים. לפי הדיווחים, הסכום שיתקבל מהעברת ויקטור ישמש לחיזוק עמדות אחרות בסגל.

פאו ויקטור, ברצלונה | רויטרס

עבור פאו ויקטור מדובר באכזבה אישית, לאחר שלא הצליח לממש את חלומו לשחק בברצלונה באופן קבוע. אך עבורו — בראגה עשויה להיות התחלה חדשה, בקבוצה שמתמודדת קבוע בצמרת הפורטוגלית ואף באירופה. ברצלונה, מנגד, תנסה להפיק את המקסימום מהכסף שנכנס — בתקווה לעמוד בתקנות הפייר פליי ולהתחזק בעמדות קריטיות.

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל, פאו ויקטור

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי