שוב בצרות: אגדת מנצ'סטר יונייטד נתפס בבנטלי יוקרתית – מה קרה הפעם?

play
שחקני מנצ'סטר יונייטד חוגגים | Gettyimages
צפו: פרננדש החמיץ פנדל, מנצ'סטר יונייטד המאכזבת הפסידה 3:1 לברנטפורד 02:40

כוכב העבר, גארי נוויל, תועד משתמש בטלפון הנייד בזמן נהיגה בפעם הרביעית. ברשת לעגו: "שש נקודות יותר מהשדים האדומים"

(גודל טקסט)

גארי נוויל, כוכב העבר של מנצ'סטר יונייטד, ואחד הכדורגלנים המעוטרים בתולדות אנגליה, שוב מסתבך – והפעם בגלל הרגל שקשה לו להיפטר ממנו. על פי דיווח של ה"דיילי מייל", נוויל נתפס בפעם הרביעית כשהוא משתמש בטלפון הנייד בזמן נהיגה, הפעם בבנטלי יוקרתית בשווי 170 אלף ליש"ט. התיעוד, שצולם על ידי עובר אורח ברחוב אירוול בסאלפורד, מציג את נוויל עוצר ברמזור אדום כשידו האחת על ההגה והאחרת אוחזת בטלפון – ולאחר מכן ממשיך בנסיעה.

לפי החוק הבריטי, השימוש בטלפון נייד ביד בזמן נהיגה או עצירה ברמזור אסור בהחלט, והעבירה עלולה לגרור קנס של 200 ליש"ט ושש נקודות. הרשת, כמובן, לא נותרה אדישה. "אוי ואבוי, שש נקודות, גארי", כתב אחד האוהדים והוסיף בציניות: "תשאל אם אתה יכול להעביר אותן ליונייטד". אחר עקץ: "שש נקודות – יותר ממה שיונייטד אספה". אוהד נוסף הגיב: "כל נהג עושה את זה. זה מתסכל".

גארי נוויל | James Gill – Danehouse

נוויל, ששיחק 400 משחקים במדי מנצ'סטר יונייטד ונחשב לאחד הסמלים הגדולים של המועדון, כבר נקשר בעבר למקרים דומים. בשנת 2017 דווח כי נתפס אוחז בטלפון בזמן נהיגה, ובשנה שלפני כן תועד לכאורה משתמש בטלפון ברכב BMW i8. במקרה הנוכחי, הוא היה בדרכו לצפות בקבוצת סולפורד סיטי שבבעלותו, למשחק מול צ'לטנהאם טאון.

הפרשן הוותיק, שמחזיק ב-85 הופעות במדי נבחרת אנגליה ולקח חלק בעבר בצוות האימון הלאומי, טרם הגיב לטענות. ב"דיילי מייל" ציינו כי פנו לנוויל לקבלת תגובה, אך זו טרם נמסרה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי