פברגאס מתמוגג: הכוכב ש"תמיד שולף משהו מהכובע"

play
ססק פברגאס מאמן קומו מאחורי פדריקו דימרקו שחקן אינטר | רויטרס
צפו: ספרד סיימה ב-2:2 מול טורקיה ורשמה 31 משחקים ברציפות ללא הפסד 02:16

מאמן קומו החמיא לניקו פאס ש"עושה דברים מטורפים". בצד של המתרס, "מוראטה מרוסק וצריך לתמוך בו, יש לו הרבה איכויות"

(גודל טקסט)

ססק פברגאס, מאמן קומו, סיפר ל"La Provincia" על החוויה שלו בסרייה א': "העבודה שלי בקומו גורמת לי אושר רב. יחד עם הקבוצה והמועדון, אנו עושים עבודה חשובה, ועכשיו אפילו האוהדים מוחאים לנו כפיים גם כשאנחנו לא מנצחים".

פברגאס התרכז בשני שחקנים מרכזיים: "ניקו פאס חזק כי הוא תמיד שולף משהו מהכובע. הוא עושה דברים מטורפים. מצד שני, ברגעים כאלה, אנחנו חייבים לתמוך במוראטה. אלברו צריך שער והוא מרוסק. אבל אני בטוח שהוא יתאושש בקרוב ויכבוש שערים, כי יש לו הרבה איכויות. הוא לא שיחק רע במשחקים בהם השתתף, והמחיאות כפיים כשהוא יוצא מהמגרש הן ההוכחה לכך".

ניקו פאס, קשר קומו
ניקו פאס, קשר קומו | אימג'בנק GettyImages, Image Photo Agency

בנוגע למתחרים בליגה, פברגאס ציין: "אני מאוד אוהב את וינצ'נזו איטליאנו על האומץ שלו, את גאספריני על סגנון המשחק והמנטליות שלו, וקיבו עושה עבודה מצוינת. קונטה נהדר, אני מאוד אוהב אותו בגלל כמה הקשיחות של האימונים שלו. בסוף האימונים האלה, הייתי צריך להישען על חבר בקבוצה, הייתי מותש לגמרי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי