מרגש: שורד השבי מתן אנגרסט ביקר בקאמפ נואו – וקיבל מתנה בלתי נשכחת

ביחד עם אביב לוי שושן, הישראלי שהיה איש הסושיאל של ברצלונה, אנגרסט זכה למחווה נדירה שכללה חולצה חתומה המחוברת לזיכרון אישי מהעבר

קבוצות: ברצלונה
(גודל טקסט)

מבין יותר מ-45 אלף הצופים שנכחו אמש (שלישי) באצטדיון קאמפ נואו וראו את ברצלונה מנצחת 1:3 את אתלטיקו מדריד, היה גם שורד השבי מתן אנגרסט. אנגרסט, אוהד מכבי חיפה, שרשמה ניצחון ראשון אחרי שמונה משחקים (1:2 על הפועל תל אביב), זכה לחוויה מיוחדת במינה.

אנגרסט הגיע למשחק יחד עם אביב לוי שושן, הישראלי ששימש בעבר כאיש הסושיאל של ברצלונה, אייאקס ו-433. במהלך הביקור קיבל מתן חולצה של אנדרס אינייסטה מעונת 2016/17, חתומה על ידי כוכב ברצלונה רוברט לבנדובסקי – אותו לבנדובסקי שהחמיץ פנדל ברשלנות במשחק עצמו. החולצה שקיבל דומה בדיוק לזו איתה הצטלם כשהיה צעיר יותר, מה שהפך את המחווה של "בארסה מאניה" למרגשת במיוחד.

מתן אנגרסט יחד עם אביב לוי שושן | צילום מסך, אינסטגרם

זו אינה הפעם הראשונה שמתן זוכה למחווה מרגשת מעולם הכדורגל. לאחר שחרורו מהשבי, קיבלו הוא ואיתן הורן חולצה חתומה של ליאונל מסי, שניתנה להם על ידי יו"ר ארגון "ביחד ננצח", שי גראוכר. לאחר גמר מונדיאל 2022 מסי חתם על 100 חולצות של נבחרת ארגנטינה – ארבע מהן הוענקו לשורדי השבי, ובהם מתן ואיתן, וכן בר קופרשטיין ושגב חלפון.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי