חודש גורלי עבור שחקני ברצלונה: מי יישאר בקבוצה ומי עשוי לעזוב?

play
שחקני ברצלונה חוגגים | GettyImages
תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 31.12 05:22

ב"מונדו דפורטיבו" סקרו את מצבם של שלושת השחקנים שהחוזה שלהם נגמר בסוף יוני 2026 - כאשר עתידם במועדון עדיין נמצא תחת סימן שאלה

קבוצות: ברצלונה
(גודל טקסט)

ב"מונדו דפורטיבו" ניתחו את מצבם של שלושה שחקנים מהסגל הנוכחי של ברצלונה – ראשפורד, לבנדובסקי וכריסטנסן – שמסיימים את החוזה שלהם ביוני 2026, ועתידם בקבוצה עדיין נמצא תחת סימן שאלה, כל אחד עקב סיבות שונות. על פי מקורות במועדון, לבלם הדני יש סיכויים מועטים להמשיך בקבוצה, במיוחד לאחר הפציעה הקשה שהשביתה אותו לארבעה חודשים. בקיץ האחרון כבר שקלה ברצלונה את עזיבתו, אך לא התקבלו הצעות מחייבות.

מרכוס רשפורד, בן ה-28, מושאל בשלב זה ובברצלונה מרוצים ממנו בסך הכל, אם כי הצוות המקצועי סבור כי הוא עדיין צריך להשתפר בהיבטים ההגנתיים ובמשחק הלחץ. בהנהלה העבירו לו תחושות חיוביות, ואם ימשיך כך, המועדון ישקול לממש את אופציית הרכישה שנקבעה בחוזה, במחיר של 30 מיליון יורו, בכפוף למשא ומתן עם מנצ'סטר יונייטד.

שחקן ברצלונה, מרכוס רשפורד | אימג'בנק GettyImages, Image Photo Agency

רוברט לבנדובסקי, שכבר יכול לנהל משא ומתן עם קבוצות אחרות, יהיה בן 38 עם פתיחת העונה הבאה. בברצלונה מחפשים חלוץ מרכזי מהטופ העולמי, אך לא שוללים אפשרות להציע לו חוזה קטן לעונה נוספת. הפולני, ששומר על הכושר הפיזי שלו, מקווה להוכיח שיש לו עדיין יכולת כיבוש כשעד כה כבש 109 שערים ב-165 משחקים במדי ברצלונה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי