אנדראס שיילדרופ, הכנף הנורבגי של בנפיקה, לא הסתיר את ההתרגשות מהאפשרות להצטרף לברצלונה. בראיון ל-TV2 נשאל הצעיר בן ה-21 על האופציה שיצטרף לאלופת ספרד, והשיב: "אני לא יודע, אבל זה יהיה פנטסטי אם זה נכון". המילים שלו היו ברורות – אם ההזדמנות תגיע, הוא בהחלט ישמח לשחק בברצלונה.
הנהלת הספורט של ברצלונה ממשיכה לעבוד על הרכבת הסגל לעונה הבאה ובודקת היטב את שוק שחקני הכנף. על פי דיווח ב"מונדו דפורטיבו", הבלוגראנה כבר סיכמו על תנאי שכר עם מרכוס רשפורד ויש ברשימת היעדים גם את פדרו נטו מצ'לסי, אך שיילדרופ מצטרף כיעד מעניין נוסף.
שיילדרופ מחזיק בחוזה עם בנפיקה עד 2028, ובעונה הנוכחית כבש שבעה שערים וסיפק ארבעה בישולים ב-36 משחקים. ערך השוק שלו עלה ל-20 מיליון יורו – סכום שברצלונה יכולה להרשות לעצמה, אך בנפיקה בדרך כלל דורשת מחיר גבוה יותר עבור כוכביה.
לפי "O Jogo", הסקאוטרים של ברצלונה כבר צפו בו משחק מול ארוקה, מה שמוסיף משקל לאפשרות שהמועדון ינסה להשלים את ההעברה בעונה הקרובה. שיילדרופ, כמי שמוכיח עונה אחרי עונה את כישרונו, עשוי להיות אחד היעדים המפתיעים של הקטאלונים בקיץ.
מה דעתך על הכתבה?