שער יוצא דופן של דריס אל ג'אבלי הפך לשיחת היום ברשתות, לאחר שבלם מגרב פאס כבש שער נדיר ביופיו בניצחון 0:1 על ווידאד AC בליגה המרוקאית.
בדקה ה-80, כשהמשחק עדיין ב-0:0, אל ג'בלי קיבל את הכדור מחוץ לרחבה, הכין לעצמו את המהלך וביצע בעיטת ראבונה מושלמת שחלפה בקשת אל הפינה העליונה – שער מרהיב שהכריע את המשחק והותיר את השחקנים והאוהדים בהלם.
⚽🇲🇦 GOLAZO DE RABONA FUERA DEL ÁREA. PUSKAS TOTAL.
— Nahuel Lanzón (@nahuelzn) April 12, 2026
Acaba de pasar en la liga de Marruecos. El culpable: Driss El Jabli, del MAS Fez ante el Wydad. Locura total. 🔥🔥pic.twitter.com/tzBZWGI0Gj
השער הפך במהירות לוויראלי, כאשר אוהדים רבים כבר מכתירים אותו כמועמד מוביל לפרס פושקאש. "גבירותיי ורבותיי – זה הזוכה שלנו בפושקאש", כתב אחד האוהדים, בעוד אחרים הגדירו את השער כ"שער העונה" ואף "שער העשור".
אל ג'בלי עצמו התקשה להאמין למה שעשה, ורץ לחגוג בטירוף עם חבריו לקבוצה לאחר השריקה. אין ספק כי מדובר באחד השערים המרשימים שנראו השנה – כזה שכבר עכשיו מבטיח לעצמו מקום בתקצירי העונה.
מה דעתך על הכתבה?