אוהדי מנצ'סטר יונייטד הביעו את זעמם ברשתות החברתיות, לאחר שקפטן הקבוצה ברונו פרננדש נפל לקרקע, ונותר שם רגעים ארוכים – עד שלידס עלתה ל-0:2 באולד טראפורד.
הפורטוגלי שכב על הדשא שניות ארוכות בעקבות מה שנראה כתיקול נקי של אית'ן אמפדו – מה שרק הקל על לידס להכפיל את היתרון שלה, והכעיס מאוד את אוהדי השדים האדומים.
אוהדים ברשת החברתית "X", טוויטר לשעבר, לא חסכו בביקורת. אחד מהם כתב: "ברונו פרננדש הוא בושה – להישאר כך על הדשא". אחר הוסיף: "פרננדש התבכיין על הרצפה דקה שלמה אחרי תיקול נקי, בזמן שלידס הגדילה את היתרון ל-0:2".
I hate this side of Bruno. If ref hasn't given the foul just get the fuvk up and go back playing. Why would you lay down like that on the ground for ages for a small foul?
— Z (@zhashank) April 13, 2026
אוהד שלישי קרא לו להתעשת: "ברונו 'שחקן השנה' פרננדש – הקבוצה שלך צריכה אותך". בסופו של דבר הפורטוגלי אכן "התעורר", כשבישל את השער המצמק לקאסמירו, אך זה לא היה מספיק. יונייטד רשמה הפסד ראשון בבית תחת מייקל קאריק, וסיימה את המשחק בעשרה שחקנים לאחר שליסנדרו מרטינס הורחק.
הקפטן עצמו בחר להתייחס, או שלא להתייחס, לשופט בסוף המשחק עם אמירה שללא ספק לקוחה מריאיון של מאמן יונייטד לשעבר, ז'וזה מוריניו. "אם אני אדבר על השופט היום, אני אהיה בצרות גדולות", אמר פרננדש.
🚨 Bruno Fernandes: "I don't talk about the referee… it I talk about the referee, I will get in a BIG TROUBLE", told Sky. pic.twitter.com/slPs1wTnc2
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 13, 2026
המשחק הבא של יונייטד יהיה מול צ'לסי בסטמפורד ברידג' (שבת ב-22:00, ישיר בספורט1), שם היא תנסה לחזור למסלול הניצחונות אחרי שני משחקים בהם לא הצליחה לצאת עם כל שלושת הנקודות.
מה דעתך על הכתבה?