קשרה של מיטיולן, עלאמארה ג'אבי בן ה-19, מתאושש לאחר שנדקר מאוחר בלילה שבין ראשון לשני השבוע, באזור הרנינג שבדנמרק. השחקן מגינאה-ביסאו פונה לאחר שנפצע קשה ועבר שני ניתוחים דחופים.
לאחר שהוכנס תחילה לתרדמת מושרית, ג'אבי התעורר והמועדון מסר כי מצבו יציב. "הוא התעורר מתרדמת מושרית ומסתדר בנסיבות הקיימות", נמסר בהצהרה הרשמית של הקבוצה.
המשטרה הדנית פתחה בחקירה ומחפשת חשוד בן 20 בקשר לאירוע. המועדון הודיע כי הוא משתף פעולה עם הרשויות, וביקש מהציבור לכבד את פרטיותו של השחקן ומשפחתו.
🚨🇬🇼 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆 | Midtjylland player Alamara Djabi (19) was seriously injured in a stabbing. 🏥
— EuroFoot (@eurofootcom) April 21, 2026
The player required two operations. He's now in stable condition. Djabi has woken up from an induced coma and is doing well under the circumstances.
Speedy recovery to him.🙏❤️🩹 pic.twitter.com/woniv4OUyp
ג'אבי הצטרף למיטיולן ב-2023 לאחר שעלה מאקדמיית בנפיקה הפורטוגלית, וצבר שתי הופעות בכירות בלבד עבור הקבוצה – ביניהן השתתפות בפלייאוף ההעפלה לליגה האירופית באוגוסט, מול KuPS.
מה דעתך על הכתבה?