אנדוני איראולה, מאמן בורנמות', התבדח לאחר ה-1:1 מול מנצ'סטר סיטי, תוצאה שהבטיחה את זכייתה של ארסנל באליפות הפרמיירליג אחרי 22 שנים. זה היה גם משחק הבית האחרון של המאמן הספרדי עם הדובדובנים, שכן הוא כבר הודיע כי יעזוב בסוף העונה.
איראולה, חברו הקרוב של מאמן ארסנל מיקל ארטטה, נשאל האם הוא מצפה לקבל ממנו בקבוק שמפניה בעקבות התוצאה והשיב בחיוך: "זה יהיה נחמד. לפחות משהו. אפילו לא הסתכלתי בטלפון שלי, לפחות הייתי מצפה להודעה".
בהמשך החמיא לארסנל ולעבודה של ארטטה: "הם כנראה היו זוכים גם בכוחות עצמם. אני שמח בשבילו כי הוא עשה שם עבודה מדהימה. הם היו מאוד יציבים לאורך השנים האחרונות".
במקביל, גם בורנמות' ממשיכה בעונה המרשימה שלה. הקבוצה כבר הבטיחה מקום במפעל אירופי ועדיין נאבקת על כרטיס לליגת האלופות מהמקום השישי. "בתחילת העונה זה היה בלתי נתפס", אמר איראולה. "יש לנו הזדמנות להילחם על ליגת האלופות במחזור האחרון, וזה מגיע לנו".
המאמן הספרדי סיכם: "נהניתי מאוד מהמשחק ומהאישיות שהצגנו. זה היה ביטוי מצוין לפוטנציאל של המועדון".
ביום ראשון (18:00, ישיר בספורט1) תפגוש בורנמות' את נוטינגהאם פורסט במחזור הנעילה של הפרמיירליג. הסיכוי שלה לסיים במקום החמישי, המוביל לליגת האלופות, קטן מאוד, אך היא תוכל גם להעפיל דרך המקום השישי למפעל היוקרתי באירופה.
בשביל שזה יקרה, היא תצטרך שליברפול תנצח את ברנטפורד, ואסטון וילה תפסיד למנצ'סטר סיטי – מה שיוביל לסיום של וילה במקום החמישי. לאחר מכן, בהנחה שאונאי אמרי וחניכיו ינצחו הערב (22:00, ישיר בספורט1) את פרייבורג בגמר הליגה האירופית – משמעות הדבר תהיה שגם המקום השישי בפרמיירליג יוביל לליגת האלופות.
מה דעתך על הכתבה?