טרגדיה קשה בכדורגל הספרדי: שחקן בן 11 הלך לעולמו

play
שחקני הרקולס בדקת דומייה | צילום מסך טוויטר
צפו: סובוסלאי כבש בדקה ה-99, ליברפול חילצה 2:2 מול ניוקאסל 03:41

אייטור אסקריבאנו, ששיחק בקבוצת הילדים עד גיל 12 של המועדון מאליקנטה, מת בגיל 11. בהרקולס ספדו: "אין מילים שיכולות לבטא את הכאב על אובדן כל כך לא צודק ובלתי נתפס"

(גודל טקסט)

טרגדיה קשה פקדה את הכדורגל הספרדי. הרקולס הודיע היום (ראשון) על מותו של אייטור אסקריבאנו, שחקן קבוצת הקדטים של המועדון, שהלך לעולמו כשהוא בן 11 בלבד.

המועדון מאליקנטה פרסם הודעה כואבת ברשתות החברתיות, שבה בישר על האסון: "היום אנחנו כותבים הודעה שמעולם לא רצינו לכתוב. הרקולס מצר על מותו של אייטור אסקריבאנו, שחקן בקבוצת ה-U12 C שלנו, בגיל 11 בלבד".

בהרקולס הוסיפו: "היום משפחת הרקולס כולה שבורה. אנחנו רוצים לשלוח את כל האהבה, הכוח והתמיכה שלנו למשפחתו, לחבריו, לחבריו לקבוצה ולכל מי שזכה לחלוק איתו רגעים".

בהמשך ההודעה תיאר המועדון את האובדן ככזה שקשה לעכל: "ברגעים כאלה אין מילים שיכולות לבטא את הכאב על אובדן כל כך לא צודק וקשה להבנה. אין מילים. תנוח על משכבך בשלום, אייטור".

הבשורה הקשה הכתה בהלם את אנשי המועדון ואת סביבת הכדורגל המקומית, כאשר שחקני קבוצת הילדים, חבריו של אייטור והצוות המקצועי נאלצו להתמודד עם אובדן קשה בגיל צעיר כל כך.

בהרקולס לא מסרו פרטים נוספים על נסיבות מותו של השחקן, ובמועדון ביקשו להתמקד במשפחה ובאנשים הקרובים אליו בתקופה הקשה. עולם הכדורגל הספרדי כולו הצטרף לאבל ושלח תנחומים למשפחתו של אייטור ולמועדון.

עוד באותו נושא: הרקולס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי