הכאוס במועדון הפאר חוגג: כל ההנהלה התפטרה לפני המשחק המכריע באירופה

play
אוהדי פרטיזן בלגרד | PEDJA MILOSAVLJEVIC
סיכום שערי המחזור הראשון בפרמיירליג 03:30

ההפסד השלישי ברציפות הצית משבר עמוק בפרטיזן בלגרד, כשהנשיא ראסים לייאיץ', המנהל הכללי דאנקו לאזוביץ' וראש מחלקת הכדורגל ראדוסאב פטרוביץ' צפויים לעזוב. המאמן סאשה איליץ' התפטר, אך שוכנע להישאר בתפקידו ולנסות להפוך את התוצאה מול חטאפה בפלייאוף הקונפרנס ליג

(גודל טקסט)

טלטלה גדולה בפרטיזן בלגרד בעקבות פתיחת העונה הקטסטרופלית. המועדון הסרבי נקלע למשבר עמוק, כשכל חברי ההנהלה התפטרו בעקבות ההפסד השלישי ברציפות – בעוד המאמן סאשה איליץ' יישאר בתפקידו עד למשחק הגומלין מול חטאפה.

פרטיזן ספגה ביום ראשון 3:1 מול מלאדוסט לוצ'אני, ולאחר חמישה משחקי ליגה היא מדורגת במקום ה-12 עם ניצחון אחד בלבד. איליץ' הודיע מיד לאחר ההפסד על התפטרותו, אך לאחר מכן שוכנע להישאר על הקווים עד למשחק הגומלין החשוב באירופה.

שחקני פרטיזן בלגרד מאוכזבים | BSR Agency

איליץ' יעמוד על הקווים במשחק הגומלין הביתי מול חטאפה ביום חמישי, במסגרת פלייאוף הקונפרנס ליג. הספרדים ניצחו 1:3 במשחק הראשון בשבוע שעבר, והמאמן ינסה להוביל את פרטיזן למהפך ולהפוך את התוצאה. אלא שיתר חברי ההנהלה הבכירים צפויים לעזוב את המועדון ללא קשר לתוצאה במשחק, בהם הנשיא ראסים לייאיץ'. לאחר ההפסד למלאדוסט הוא קיים פגישת חירום עם המנהל הכללי דאנקו לאזוביץ' ועם איליץ'. גם ראש מחלקת הכדורגל, ראדוסאב פטרוביץ', השתתף בפגישה וצפוי אף הוא לעזוב.

בהודעה הרשמית של המועדון נמסר: "הנהלת FK פרטיזן לוקחת אחריות מלאה על התוצאות שהושגו." הבחירות להנהלה הבאה ייערכו בין 21 ל-25 בספטמבר, במהלך פגרת הנבחרות הבינלאומית הממושכת.

פרטיזן זכתה שמונה פעמים באליפות סרביה, ובנוסף זכתה בשמונה אליפויות בליגה הבכירה של יוגוסלביה ובשמונה אליפויות במסגרת סרביה ומונטנגרו, וכן ב-11 אליפויות בליגה הראשונה של יוגוסלביה לפני כן. המועדון זכה גם ב-16 גביעים מקומיים ונחשב ליריבה ההיסטורית של המועדון הגדול במדינה, הכוכב האדום בלגרד.

אלא שאחרי שסיימה במקום השלישי בעונה שעברה, פרטיזן כבר ספגה ארבעה הפסדים בכל המסגרות העונה. היא נמצאת שלוש נקודות בלבד מעל המקום האחרון בליגה וכבר ספגה שני כרטיסים אדומים. אפילו במשחק הידידות האחרון שלה בקיץ, שבו ניצחה 1:4, הורחק אחד משחקניה.

עוד באותו נושא: פרטיזן בלגרד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי